Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε κρυφά λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, παντρεύτηκε.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3) κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Ραφήνας. Το ζευγάρι επιθυμούσε αυτή την τόσο προσωπική στιγμή να την κρατήσουν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα κατάφεραν, αφού παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι.

“Ο σύντροφός μου είναι κούκλος…”

Το προηγούμενο βράδυ, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου σε μία εμφάνισή της σε κοσμικό event κι εκείνη δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

«Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα. Θα παντρευτούμε με πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιμένει κοριτσάκι, όπως έχει αποκαλύψει.

Για τα επαγγελματικά της και το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η παρουσιάστρια εξήγησε: «Δεν ξέρω πότε θα είναι η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά», τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να κάνει επαγγελματικές συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης

Share: