Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φοράει όλα τα καρό μαζί και είναι icon

Καρό πάνω στο καρό… φόρεσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι είναι fashion icon. Η δημοφιλής ηθοποιός κατέρριψε ακόμα μια φορά τα στερεότυπα της μόδας και έκανε μια εμφάνιση statement φορώντας καρό πάνω στο καρό.

Αδιαμφισβήτητα, η 57χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, κυρίως ως “Κάρι Μπράντσο” είναι fashion και stylish icon. Τα τολμηρά και πρωτοπόρα looks της σίγουρα εντυπωσιάζουν και εμπνεύουν από την αρχή του Sex and thw City μέχρι και σήμερα που βλέπουμε σκηνές από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του And Just Like That στη Νέα Υόρκη.

Στην τελευταία της εμφάνιση, η ηθοποιός, ως Κάρι, συνδύασε τρία διαφορετικά καρό μαζί, και τοο πιο τυλάτο ήταν ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και αρμονικό αν και πρόκειται για μια τουλάχιστον τολμηρή στυλιστική επιλογή.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε και αυτή τη φορά στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της σειράς με το τολμηρό αυτό outfit:

Η διάσημη ηθοποιός έκανε έναν ευφάνταστο συνδυασμό, φορώντας ένα καρό παλτό, με καρό μακριά φούστα και μια πλεκτή καρό ζακέτα με μια δερμάτινη ζώνη στη μέση. Μπορεί οι στιλιστικοί κανόνες λένε ότι δεν πρέπει να συνδυάζουμε διαφορετικά ντεσέν μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν ισχύει για την ιέρεια του στυλ, Κάρι Μπάντσο. Κρατούσε επίσης μια τσάντα, μαύρο φάκελο με χρυσές λεπτομέρειες, που ολοκλήρωνε το look.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα