Κριστίνα Αγκιλέρα: Πώς οι απόψεις των ανδρών επηρέασαν την εικόνα που είχε για το σώμα της

Η Κριστίνα Αγκιλέρα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Allure, μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της που ξεκίνησε από τα μικράτα της, όταν ήταν μόλις 7 ετών, αλλά και τη σεξουαλικοποίηση από την εφηβεία της.

Η διάσημη τραγουδίστρια με ειλικρίνεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο την έκαναν να αισθάνεται περίεργα για το σώμα της και πως από ένα σημείο και μετά αισθανόταν πως αυτό δεν της ανήκε.

«Σ’ αυτόν τον χώρο, θα δέχεσαι πολλές απόψεις για το κορμί σου, τη σεξουαλικότητά σου, το τι είναι υπερβολικό και τι λίγο. Σε μεγάλο ποσοστό, πρόκειται για γνώμες ανδρών και μεγαλύτερων σε ηλικία επιχειρηματιών, οι οποίες δε θα έπρεπε να αφορούν στο σώμα σου και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου», είπε αρχικά η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Και συνέχισε: «Από την καλλιτεχνική πλευρά, δεν έδινα μηνύματα που όντως εκπροσωπούσαν το ποια ήμουν», ενώ αναφερόμενη στο δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο Stripped εξήγησε. «Ο κόσμος πάντα πίστευε πως επρόκειτο για κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο, αλλά στην πραγματικότητα, ήμουν εγώ που έλεγα την αλήθεια μου, για το πώς ένιωθα που ήμουν αυτή που ήμουν, αγκαλιάζοντας το σώμα μου – για το ότι ήμουν γυναίκα έξω από τα πρότυπα των άλλων».

«Πάντα ήθελα οι γυναίκες να αισθάνονται αρκετά άνετα και ασφαλείς για να εξερευνήσουν όλα εκείνα που τις κάνουν να αισθάνονται καλά. Να αγκαλιάζουν τη σεξουαλικότητά τους για να νιώσουν δυνατές και καλά και εξωστρεφείς», πρόσθεσε.

«Εκεί βρίσκεται η ευχαρίστηση, αλλά και ο πόνος. Η γέννηση της ζωής. Το αιδοίο περνάει πολλά, οπότε πρέπει να το κάνουμε να νιώσει καλά. Πρέπει να το φροντίζουμε» είπε σε άλλο σημείο για την εταιρεία Playground, που είναι φτιαγμένη από γυναίκες – η ίδια είναι μία από τους ιδρυτές- και αφιερωμένη στη σεξουαλική υγεία και την ευεξία των γυναικών.

Διαβάστε επίσης

Share: