Ντέβα Κασέλ: Στην Ινδία για το show του Dior – Η σούπερ στυλάτη και κομψή εμφάνισή της

Η 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και γνωστό μοντέλο, Ντέβα Κασέλ, ταξίδεψε στην Ινδία για να παρακολουθήσει το fashion show του Dior για τη συλλογή Fall 2023 όπου ήταν καλεσμένη.

H πανέμορφη νεαρή έκανε μια στυλάτη και κομψή εμφάνιση και παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του οίκου από την πρώτη σειρά. Η Ντέβα Κασέλ είναι μούσα του οίκου Dior και δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία. H Maria Grazia Chiuri, creative director για τις γυναικείες συλλογές του Dior, επέλεξε την Ινδία και συγκεκριμένα το ιστορικό μνημείο Gateway of India (Η Πύλη της Ινδίας) στη Βομβάη, ως τον συναρπαστικό προορισμό του ταξιδιού της.

Για την περίσταση η Ντέβα Κασέλ έκανε μια elegant εμφάνιση και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία. Επέλεξε μια μακριά τουαλέτα σε πράσινο χρώμα, και σίγουρα εντυπωσίασε.

Η συλλογή Dior Fall 2023, όπως ανέφερε η η ανακοίνωση του διάσημου οίκου, έχει σκοπό να αποτίνει φόρος τιμής στο εξαιρετικό savoire-faire της Ινδίας, αλλά και στο μοναδικό όραμα του Christian Dior και των διαδόχων του που έτρεφαν ξεχωριστό θαυμασμό για τη χώρα.

Δείτε το show:

https://www.youtube.com/watch?v=BfxdKZvpG6s

Δείτε επίσης

Share: