Ο Λιάγκας “έστησε” στον τοίχο τον Λαζόπουλο: “Δεν σε θεωρούμε δα και τόσο σπουδαίο”

Και ξαφνικά στην ελληνική τηλεόραση προέκυψε μία νέα κόντρα που κάτι μας λέει πως θα έχει αρκετά επεισόδια. Πρωταγωνιστές ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας. Και από τα ονόματα και μόνο, καταλαβαίνει κανείς πως αυτή η κόντρα δεν θα είναι… αναίμακτη.

Ο Λιάγκας είχε αφήσει υπονοούμενα για “εμμονές” του Λαζόπουλου κι εκείνος τον κατηγόρησε πως είχε στείλει δύο κάμερες έξω από τη σχολή του και τον περίμεναν για μία δήλωση. Ο παρουσιαστής είχε διαψεύσει, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν γνωρίζει πού στέλνει συνεργείο η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, με τον ηθοποιό να επανέρχεται και να ρωτά τον Λιάγκα αν αυτό που κάνουν είναι “τηλεβιασμός ή όχι;”.

Και ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό τού απάντησε. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν “χείμαρρος” και τα όσα είπε, προκάλεσαν αίσθηση. Γιατί εδώ που τα λέμε, μπορεί ο Λαζόπουλος να είναι καλός στη σάτιρα, όμως ο Λιάγκας σε κάτι τέτοια είναι… μανούλα.

“Εμείς το βιάζουμε το κανάλι, δεν μας δίνει την εκπομπή. Δηλαδή με το ζόρι έρχομαι εδώ και εγκαθίσταμαι και κάνω τρεις ώρες εκπομπή, το κανάλι δεν θέλει με τίποτα. Έρχομαι εδώ ως εισβολέας και κάνω εκπομπή, ενώ το κανάλι βάζει μπράβους να με διώξουν. Θα απαντήσω: Πρώτον, εμμονή δεν είχα ποτέ στη ζωή μου με κανέναν άνθρωπο. Δεύτερον, για να μην φανώ εμμονικός, θα ξαναπώ ότι υποκλίνομαι στο ταλέντο και το χιούμορ σου. Το λέω χωρίς ειρωνεία. Δεν λέω ψέματα ποτέ, έτσι με έχει μάθει ο πατέρας μου. Αν εσύ λες ή κάνεις παρέα με ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν είμαι ένας απ’ αυτούς. Έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω ναι. Ίσως είμαι ο μόνος στην τηλεόραση που το έχω πληρώσει και χρηματικά, και με απολύσεις, και με μείωση στα νούμερα τηλεθέασης και με περιόδους εκτός τηλεόρασης”, είπε αρχικά.

“Δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο ώστε να σου στείλουμε δύο κάμερες”

Και συνέχισε: “Έχω ζητήσει συγγνώμη πάντα και την εννοώ. Δεν είμαι από τους παρουσιαστές που θα δω κάτι στον αέρα και θα πω: “Πρώτη φορά το βλέπω, κόφτε το”. Μπορεί να μην το έχω καταλάβει κι όταν το δω, το μετανιώσω και να πω “φάτε το”. Όμως να κάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει στον αέρα ποτέ. Ξέρω τι παίζει στον αέρα πάντα. Αλίμονο μετά από 30 χρόνια. Θα ήμουν καραγκιόζης αν έλεγα το αντίθετο. Ωστόσο ναι, πίστεψέ με, δεν ξέρω πού στέλνει κάμερα η αρχισυντάκτρια. Πάρτην και ρώτα την. Με ενημέρωσε γι’ αυτό που είπες με τις δύο κάμερες, ότι όντως η μία κάμερα ήταν δική μας. Δύο κάμερες δεν έχουμε στείλει σε κανένα πρόσωπο, ούτε στον πρωθυπουργό. Δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο ώστε να σου στείλουμε δύο κάμερες. Προφανώς η μία κάμερα ήταν από άλλη εκπομπή”.

“Στην καριέρα που κάνω 28 χρόνια, ουδέποτε μου έχει πει άνθρωπος “μην παίξεις κάτι” και να τον παρακούσω. Έχω προστατεύσει ανθρώπους που έχουν πει βλακείες σε συνεντεύξεις και τις έχω κόψει για να μην τους εκθέσω. Γι’ αυτό είπα κι αυτό για τον Μικρούτσικο. Ήρθε καλεσμένος φέτος σε γραμμένη εκπομπή που είπε κάτι που θα έκανε επιτυχία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν θα έβγαινε από το σπίτι του. Τον προστάτευσα και το έκοψα, ως όφειλα”, πρόσθεσε.

“Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί Λάκη;”

“Επίσης, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί Λάκη; Δηλαδή με το άλλοθι της σάτιρας, κάποιοι έβγαιναν και εκτελούσαν ανθρώπους. Δεν ξέρω κι εσύ αν είσαι ένας από αυτούς. Κι εγώ γέλαγα, συνυπεύθυνος είμαι που γέλαγα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που εσύ δεν μου έδωσες την άδεια να παίξω. Ακόμα και τη φωτογραφία που παίξαμε με τη Μιμή Ντενίση, πήρα την άδεια για να την παίξω.

Το γνώριζες, μην μου πεις ότι σε παγίδευσα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που να σε αφορά και να σε εκθέσω. Δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πολύ ωραίο να συντηρούμε αυτό το πανηγυράκι. Δεν είμαι εναντίον κανενός, αλλά πραγματικά, επειδή δεν έχω εμμονή, σταμάτα το εσύ για να το σταματήσω κι εγώ”» είπε “,ολοκλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε την πληρωμένη απάντηση Λιάγκα σε Λαζόπουλο

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα