Ο οίκος μόδας Saint Laurent έφτιαξε εταιρία παραγωγής – Την πρώτη ταινία υπογράφει ο Αλμοδόβαρ

Ο διάσημος οίκος μόδας Saint Laurent έφτιαξε εταιρία παραγωγής και η πρώτη του ταινία έχει την υπογραφή του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε τη δημιουργία της Saint Laurent Productions, εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και ντεμπόυτο θα κάνει με την ταινία «Strange Way of life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ στο Φεστιβάλ Καννών

Ο γαλλικός οίκος μόδας, είναι ο πρώτος που περιλαμβάνει την παραγωγή ταινιών στις δραστηριότητές του. Η Saint Laurent Productions θα κάνει την πρώτη παρουσίασή της στο Φεστιβάλ Καννών, στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα, με την ταινία «Strange Way of life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Ο Άντονι Βακαρέλο, δημιουργικός διευθυντής της Saint Laurent, δήλωσε: «Θέλω να συνεργαστώ με όλα τα μεγάλα ταλέντα του κινηματογράφου που με ενέπνευσαν στην πορεία των χρόνων και να τους προσφέρω έναν χώρο».

Η Saint Laurent Productions θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 76ου Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 27 Μαΐου, με το «Strange Way of life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με τον Ίθαν Χοκ και το Πέδρο Πασκάλ.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα