Ο κατάλληλος μήνας για υγιεινή διατροφή

Η περίοδος του Πάσχα πέρασε και έφτασε η ώρα να ισορροπήσει ο οργανισμός μας.

Μετά από μία περίοδο έντονης νηστείας και στη συνέχεια υπερφαγίας, ο οργανισμός έχει βιώσει ένα σοκ και είναι αναγκαίο να επανέλθει στην αρχική του θέση.

Είμαστε στην κατάλληλη εποχή για μια  αποτοξίνωση ώστε ο οργανισμό μας να αποβάλει τις τοξίνες και τα λιπαρά που συσσωρεύτηκαν κυρίως με την μορφή λίπους.

Αν προσέξουμε λίγο την καθημερινή μας διατροφή θα επανέλθουμε στο αρχικό μας επίπεδο και με μεθοδολογία θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Φρεσκούλης, που θα μας επαναφέρει στην καλή υγεία με ενέργεια και κέφι για την καθημερινότητα. Τα προιόντα του είναι φρέσκα, καθαρά, επιλεγμένα, σαν να τρως από το χωράφι της γιαγιά σου στο χωριό.

Ο Φρεσκούλης φέρνει τα προϊόντα του από το χωράφι στο ράφι των καταστημάτων μέσα σε 24 ώρες χωρίς συντηρητικά Η συνολική διαδικασία παραγωγής (διαλογή, επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά) γίνεται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Οι συσκευασίες είναι από φιλμ ειδικού τύπου που επιτρέπει στο προϊόν να διατηρεί τη φρεσκάδα του, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Η σαλάτα είναι ένα κανονικό γεύμα και για αρχή σας προτείνουμε την εξής συνταγή:

Protein Συνταγή | Σπανάκι Φρεσκούλης

Δες το video:

Φρέσκο σπανάκι

Συστατικά

Σπανάκι πλυμένο και κομμένο

∆ιατηρείται στο ψυγείο στους 2-6οC

Βάρος:

375gr

2 μερίδες

Διατροφικά πλεονεκτήματα

Το φρέσκο σπανάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και θρεπτικά φρέσκα λαχανικά. Είναι πολύ καλή πηγή βιταμινών A, C, φυτικών ινών και μαγνησίου. Ακόμα, είναι πλούσιο σε φυλλικό οξύ, το οποίο είναι απαραίτητο στη σύνθεση DNΑ και αποτελούν απαραίτητη τροφή όσων πάσχουν από κάποια μορφή αναιμίας.

Το φρέσκο σπανάκι, όπως και οι περισσότερες σαλάτες Φρεσκούλη, έρχονται κατευθείαν από τον αγρό στο πιάτο σας, και απογειώνουν τις μαγειρικές, την υγεία και την ευκολία στην κουζίνα!

Διαβάστε επίσης:

Share: