photo: Instagram jeanpaulbelmondofan

Βίκτορ Μπελμοντό: Ποιος είναι πραγματικά ο εγγονός του θρυλικού ηθοποιού Ζαν Πολ Μπελμοντό

Ο Βίκτορ Μπελμοντό, εγγονός του Ζαν Πολ Μπελμοντό, πρωταγωνιστεί στη σειρά Bardot, όπου υποδύεται τον Roger Vadim, τον πρώτο έρωτα της Brigitte Bardot. O νεαρός ηθοποιός με τη γαλήνια αύρα είναι ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο.

Αν το όνομα του Βίκτορ Μπελμοντό, σας λέει κάτι, είναι απολύτως φυσιολογικό. Εκτός από τη φήμη του επωνύμου του, είναι μια αναδυόμενη φιγούρα νέων ταλαντούχων Γάλλων, από αυτά που οδηγούνται από την απόλυτη αγάπη για την 7η τέχνη και το σανίδι του θεάτρου. Εδώ θα δείτε 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον νεαρό ηθοποιό, κωμικό και σεναριογράφο, ο οποίος αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στην οθόνη ωε Roger Vadim , στο Bardot , τη σειρά αφιερωμένη στα νεαρά χρόνια της Brigitte Bardot .

Λάτρης του κινηματογράφου
Ο Βίκτορ Μπελμοντό πηγαίνει σινεμά 5 με 7 φορές την εβδομάδα. Ανυπομονώντας να ικανοποιήσει την πολιτιστική του περιέργεια, ο νεαρός ηθοποιός παρακολουθεί τα πάντα. Ανάμεσα στις μεγάλου μήκους ταινίες του Xavier Beauvois , του Jacques Audiard ή ακόμα και του Pierre Salvadori, ο ίδιος ταλαντεύεται.

Πλήρης εκπαίδευση
Ο Victor Belmondo μεγάλωσε στο οικογενειακό σπίτι του Vaucresson , ένα όμορφο οικιστικό προάστιο του Hauts-de-Seine . Αν και οι γονείς του του εμφύσησαν παραδοσιακές ιταλικές αξίες, όπως τα μεγάλα οικογενειακά γεύματα (τα οποία ο Βίκτορ εκτιμά ιδιαίτερα τις Κυριακές), τον ενθάρρυναν πολύ νωρίς να εργαστεί και να μάθει να φροντίζει μόνος του τον ευατό του. Πράγματι, από τα 16 του ο νεαρός ηθοποιός φτιάχνει μπομπονιέρες και εργάζεται ως ντελίβερι για να κερδίσει το χαρτζιλίκι του.

Κινηματογράφος, προσωπική επιλογή
Ο Victor Belmondo απέκτησε δίπλωμα σεναριογράφου από την École Supérieure d’Etudes Cinematographiques (ESEC), πριν ενταχθεί στο Cours Peyran Lacroix στο Théâtre de la Pépinière στο Παρίσι, όπου ανακάλυψε το επάγγελμα του ηθοποιού.

Η επιθυμία να χαράξει τη δική του πορεία
Σίγουρα φέρει το επώνυμο του θρυλικού παππού του, και η φυσική ομοιότητα είναι εμφανής. Αλλά ο Βίκτορ Μπελμοντό κατάλαβε την αποστολή του πολύ νωρίς, ειδικά μετά τα γυρίσματα μαζί με τον πατέρα του Πολ Μπελμοντό, γύρω στα ενδέκατα γενέθλιά του. Αν φέρει ένα από τα πιο διάσημα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, ο Βίκτορ Μπελμοντό είναι αποφασισμένος να κάνει τη δική του καριέρα μόνος του και να χαράξει ένα μονοπάτι που ανήκει μόνο σε αυτόν, ανάλογα με το ταλέντο του.

Vadim, ο πρώτος του μεγάλος ρόλος
Ο Βίκτορ Μπελμοντό είναι ο Roger Vadim , στη σειρά Bardot των Danièle και Christopher Thompson. Ένας ρόλος πολύ προετοιμασμένος από τον νεαρό ηθοποιό, ο οποίος για να μπει στο πετσί του χαρακτήρα του προσπάθησε πολύ. Άρθρα, συνεντεύξεις, ταινίες, βιβλία, ο Victor Belmondo έχει κάνει τα πάντα για να μιμηθεί τις χειρονομίες, το στυλ και τις εργασιακές συνήθειες του Vadim . Το αποτέλεσμα είναι εκεί, η απόδοσή του είναι εκπληκτική και ο Βίκτορ Μπελμοντό είναι εκπληκτικός στην οθόνη. Μια πολύ καλή ανακάλυψη για τον ηθοποιό που είχαμε (μεταξύ άλλων) ήδη γνωρίσει πρόσφατα στη μίνι σειρά Notre-Dame, la part du feu d’Ο Ερβέ Χαντμάρ για το Netflix το 2021, καθώς και στην ταινία μεγάλου μήκους Stop With Your Lies το 2022, μια προσαρμογή του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος του Philipe Besson από τον Olivier Peyon . Με την ερμηνεία του για τον Βαντίμ , μήπως ο Βίκτορ Μπελμοντό βρίσκεται στην αυγή μιας νέας καμπής για την καριέρα του;

Δείτε επίσης

Share: