Ένας μικρός ήρωας με σφεντόνα: Πώς ένας 13χρονος έσωσε την αδελφή του από απαγωγή

Είναι 13 χρόνων και είναι ο ήρωας της μικρής του αδελφής. Και για όλο τον κόσμο, είναι ένας μικρός ήρωας με γενναία καρδιά που κατάφερε να σώσει την αδελφή του από απόπειρα απαγωγής, χρησιμοποιώντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το “όπλο” που είχε στα χέρια του: τη σφεντόνα του.

Την περασμένη Τετάρτη, η 8χρονη αδελφή του 13χρονου αγοριού μάζευε μανιτάρια στο πίσω μέρος του σπιτιού τους στην Αλπίνα, στην Πολιτεία Μίσιγκαν, όταν ένας άγνωστος βγήκε από τους θάμνους και την άρπαξε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, την οποία μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το κοριτσάκι πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα. Τότε, ο 13χρονος αδελφός της, που είδε την αδελφή του σε κίνδυνο, τέντωσε τη σφεντόνα του, σημάδεψε και χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος τον άγνωστο που πήγε να απαγάγει την αδελφή του. Ο δράστης τότε τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας το κοριτσάκι.

Το αγόρι έδωσε μία λεπτομερή περιγραφή του επίδοξου απαγωγέα, με την αστυνομία να “χτενίζει” την περιοχή και να εντοπίζουν έναν ύποπτο που είχε «τραυματισμούς που ταίριαζαν με αυτούς που είχαν προκληθεί από σφεντόνα στο κεφάλι και στο στήθος», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι 17 ετών και κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου, ενώ θα δικαστεί ως ενήλικος.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα