Κέιτ Γουίνσλετ: Η συγκλονιστική ομιλία της για τους κινδύνους των social media-«Θέλουμε τα παιδιά μας πίσω»

Η Κέιτ Γουίνσλετ προχώρησε σε μία συγκλονιστική ομιλία στα βραβεία Bafta σχετικά με τους κινδύνους των social media, δηλώνοντας: «Θέλουμε τα παιδιά μας πίσω».

Η διάσημη ηθοποιός κέρδισε το πρώτο βραβείο BAFTA της καριέρας της, για τον ρόλο της στη σειρά “I Am Ruth” – που αναφέρεται σε μία μητέρα, η κόρη της οποίας περνά πάρα πολλές ώρες στο διαδίκτυο και υφίσταται τις τοξικές συνέπειες αυτής της πράξης. Μάλιστα, την τηλεοπτική της κόρη την υποδύεται η πραγματική κόρη της, Μία, η οποία τη συνόδευσε στην τελετή.

«Σας εγγυώμαι πως δεν είμαι η μόνη που θα συγκινηθεί απόψε», είπε δακρυσμένη η Κέιτ Γουίνσλετ. «Αν μπορούσα να κόψω στα δύο αυτό το βραβείο θα έδινα το άλλο μισό στην κόρη μου. Μαζί το καταφέραμε αυτό», πρόσθεσε αναφερόμενη στην 22χρονη κόρη της.

«Το I Am Ruth δημιουργήθηκε για τους γονείς και τα παιδιά τους. Για οικογένειες που αισθάνονται ότι είναι όμηροι των κινδύνων του διαδικτυακού κόσμου, για γονείς που επιθυμούν να μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους εφήβους τους αλλά δεν μπορούν πλέον, και για νέους που έχουν εθιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πιο σκοτεινές πλευρές τους».

Επιπλέον, Κάλεσε τους πολιτικούς να ποινικοποιήσουν το επιβλαβές περιεχόμενο, λέγοντας: «Δεν το θέλουμε. Θέλουμε τα παιδιά μας πίσω».

Δείτε τη συγκλονιστική ομιλία της Κέιτ Γουίνσλετ

Διαβάστε επίσης

Share: