Έχει βγει 600 ραντεβού, αλλά ακόμη δεν έχει βρει την ιδανική γυναίκα

Η αλήθεια είναι πως πολλοί έχουν στο μυαλό τους την ιδανική σύντροφο και αντίστοιχα οι γυναίκες τον ιδανικό σύντροφο και δεν κάνουν εύκολα εκπτώσεις μέχρι να βρουν το ταίρι τους.

Ωστόσο, ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη, δεν κάνει εκπτώσεις ούτε στα ραντεβού και βγαίνει ξανά και ξανά μέχρι να βρει την “τέλεια γυναίκα” όπως την έχει φτιάξει στο μυαλό του. Για την ακρίβεια, μέσα σε 10 χρόνια έχει βγει 600 ραντεβού και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι να βρει την εκλεκτή.

Όπως εξηγεί, έχει δοκιμάσει τα πάντα, από online dating μέχρι speed dating, και έχει γνωρίσει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Παρόλα αυτά, δεν έχει βρει ακόμα την ιδανική σύντροφο. «Δεν θέλω να πω ότι είμαι επιλεκτικός», λέει. «Αλλά ξέρω τι ψάχνω και δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο».

Τι ψάχνει λοιπόν αυτός ο άντρας σε μια σύντροφο; Σύμφωνα με τον ίδιο, αναζητά κάποια που να είναι ευγενική, έξυπνη και να έχει αίσθηση του χιούμορ. Θέλει επίσης κάποια που μοιράζεται τα ενδιαφέροντα και τις αξίες του και αναζητά μια σοβαρή σχέση.

«Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται τρελό σε κάποιους ανθρώπους, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσετε να βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω, τελικά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε», λέει.

Παρά τον εντυπωσιακό αριθμό σε ραντεβού, ο άντρας παραδέχεται ότι το να πηγαίνει σε τόσα πολλά πρώτα ραντεβού είναι εξαντλητικό. Λέει ότι προσπαθεί να είναι ανοιχτόμυαλος και να απολαμβάνει κάθε εμπειρία, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει με όλες τις συζητήσεις και τις συνδέσεις.

Διαβάστε επίσης

Share: