Πρισίλα Πρίσλεϊ – Ράιλι Κίου: Κατέληξαν σε συμβιβασμό για την περιουσία που άφησε η Λίζα Μαρί

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και η εγγονή της, Ράιλι Κίου φαίνεται πως κατέληξαν σε συμβιβασμό, σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς που άφησε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Πρισίλα Πρίσλεϊ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην Page Six, οι δύο γυναίκες δεν βρίσκονται πλέον, σε αντιδικία. Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη δικαιούχος της κληρονομιάς της μητέρας της είναι η Ράιλι Κίου, με τη γιαγιά της, Πρισίλα να λαμβάνει αρκετά εκατομμύρια δολάρια μέσα από αυτή την υπόθεση.

Σε επίσημη ανακοίνωση στο Page Six, ο συνήγορος της Πρίσλεϊ δήλωσε εκ μέρους της: «Η οικογένειά μου έχει λύσει όλη την παρεξήγηση που είχε σχέση με την έκκλησή μας στο δικαστήριο και το αίτημα για ερμηνεία των αρχείων, ύστερα από τον πρόωρο θάνατο της κόρης μου, Λίζα Μαρί.

Αν και τα media έκαναν αυτή την έκκληση να μοιάζει σαν μήνυση, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν υπήρξε μήνυση εναντίον της πολυαγαπημένης μου εγγονής. Ως οικογένεια, είμαστε ευτυχισμένοι που το λύσαμε μαζί. Η οικογένειά μου κι εγώ ελπίζουμε πως οι πάντες θα μας χαρίσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε πραγματικά, τη Λίζα Μαρί και να περάσουμε προσωπικό χρόνο μαζί. Σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε όλους. Η οικογένεια Πρίσλεϊ είναι πιο δυνατή από ποτέ».

Πάντως, μέχρι στιγμής, η πλευρά της Ράιλι Κίου δεν έχει απαντήσει. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της στο CNN, η πελάτης του είναι πολύ ευχαριστημένη από την έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Share: