Συνελήφθη στην Ίμπιζα η κόρη του Μικ Τζάγκερ

Η Τζέιντ Τζάγκερ, η κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, συνελήφθη στην Ίμπιζα επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικούς, ανέφερε χθες μια αστυνομική πηγή, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Η 51χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων διέμενε σε ξενοδοχείο στο σπανικό νησί τουλάχιστον από τις 11 Μαΐου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram. Συνελήφθη την Τετάρτη μαζί με έναν άνδρα. Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός σε ένα εστιατόριο, στην πρωτεύουσα του νησιού, ανέφερε η εφημερίδα El Pais, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.

Ο άνδρας που ήταν μαζί με την Τζέιντ Τζάγκερ έγινε επιθετικός απέναντι στους σερβιτόρους και το ζευγάρι εκδιώχθηκε από το εστιατόριο. Ωστόσο εκείνος συνέχιζε να εκτοξεύει ύβρεις από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας αντιστάθηκε ενώ η Τζάγκερ τους επιτέθηκε, με γροθιές.

Σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, η Τζάγκερ θα οδηγηθεί ενώπιων του δικαστηρίου. Η αστυνομία απέφυγε να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες που ανέφερε η El Pais στο ρεπορτάζ της.

Δείτε επίσης

Share: