Νεκρός ο άγνωστος «γιος» του Αλέν Ντελόν

Νεκρός βρέθηκε ο φωτογράφος Άρι Μπουλόν, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του Αλέν Ντελόν, το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 60 ετών . Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του ενώ ένα άτομο βρίσκεται υπό κράτηση.

Ξεκίνησε έρευνα μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος του Ari Boulogne. Ο άνδρας που ισχυρίστηκε ότι ήταν γιος του ηθοποιού Αλέν Ντελόν βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παρίσι και ένα άτομο τελεί υπό κράτηση με την κατηγορία ότι δεν βοήθησε άνθρωπο που κινδύνευε, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Σύμφωνα με το Le Parisien , αυτό το πρόσωπο ήταν η σύντροφος του Άρι Μπουλόν. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου.

Έτσι, η έρευνα στοχεύει ειδικότερα στη «διευκρίνιση των συνθηκών υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό», σύμφωνα με την εισαγγελία. Η σορός βρέθηκε στο σπίτι του 60χρονου στο 15ο διαμέρισμα.

Ο Ari Boulogne, γεννημένος το καλοκαίρι του 1962, ήταν γιος της Γερμανίδας σούπερ μόντελ, τραγουδίστριας και ηθοποιού Nico (Κρίστα Πέφγκεν), σύμβολο των Velvet Underground, και ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του Αλέν Ντελόν, κάτι που ο τελευταίος πάντα αρνιόταν.

Ως παιδί, ωστόσο, ο Ari μεγάλωσε από την ίδια τη μητέρα του Αλέν Ντελόν, Edith Boulogne, το όνομα της οποίας φέρει. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, είχε ξεκινήσει έναν σκληρό αγώνα για να αναγνωριστεί επίσημα από τον Αλέν Ντελόν.

Για να το κάνει αυτό, είχε υποβάλει αίτηση για αναγνώριση της πατρότητας στη γαλλική δικαιοσύνη αλλά τα γαλλικά δικαστήρια αποφάνθηκαν ότι δεν έχουν δικαιοδοσία επειδή ο Αλέν Ντελόν είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας.

Με τον θάνατο του Ari Boulogne, «η τρέχουσα διαδικασία αναίρεσης θα σταματήσει και ο φάκελος θα κλείσει. Ο Αλέν Ντελόν αμφισβητούσε συνεχώς αυτή την πατρότητα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του αστέρα του κινηματογράφου, Κριστόφ Αγιέλα.

Δείτε επίσης

Share: