Ντέμι Μουρ: Στο πλευρό της κόρης της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το σώμα της

Η Ντέμι Μουρ στέκεται στο πλευρό της κόρης της, Ταλούλα Γουίλις, η οποία πρόσφατα δέχτηκε αρνητικά σχόλια για το σώμα της.

Η μικρότερη κόρη της Μουρ και του Μπρους Γουίλις ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της και followers της έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση με πικρόχολα σχόλια για το σώμα της και πως έχει πάρει κιλά.

Η Ταλούλα Γουίλις με μία νέα ανάρτησή της απάντησε κατάλληλα σε όσους της έκαναν body shaming με τη μητέρα της, Ντέμι Μουρ να τη στηρίζει δημόσια, όπως και η δεύτερη σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να το μοιραστούμε αυτό, ότι αυτό συμβαίνει σε ένα άτομο που αναρρώνει, που ήταν ειλικρινής για το πόσο πολύ άρρωστη ήταν/είναι και εργάζεται καθημερινά για να νιώσει ασφαλής με το σώμα της. Ένιωσα πολύ την ανάγκη για να σας το δείξω αυτό, ότι δηλαδή αυτό μου συμβαίνει (μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν διαλύομαι ψυχολογικά από τα λόγια των ξένων (ως επί το πλείστον). Σας αγαπώ – όπως κι εμένα», έγραψε η Ταλούλα.

Η μητέρα της έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανη για εσένα. Οι άνθρωποι συχνά αντανακλούν το φόβο τους πάνω στους άλλους. Να είσαι “εσύ” σε όλες σου τις μορφές και να συνεχίσεις να λάμπεις».

Ενώ η Έμα Γουίλις έγραψε πως «λυπάται πολύ» που έπρεπε να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.

Η Ταλούλα και το πρόβλημα αυτοεκτίμησης

Η Ταλούλα Γουίλις στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι «πάλευε» με την αυτοεκτίμησή της όταν ήταν νεότερη και πως διαγνώστηκε με «διαταραχή σωματικής δυσμορφίας», εξαιτίας των άρθρων που διάβαζε από την ηλικία των 13 ετών στα tabloids.

Είχε παραδεχτεί, μάλιστα, ότι «τιμωρούσε» τον εαυτό της επειδή έμοιαζε περισσότερο στον πατέρα της παρά στη μητέρα της και πως δυσανασχετούσε για το «αρρενωπό» της πρόσωπο, καθώς το θεωρούσε λόγο για την αντιπάθεια που έβγαζε προς τους άλλους.

Διαβάστε επίσης

Share: