Την απήγαγε η μητέρα της πριν 6 χρόνια και βρέθηκε χάρη στο Netflix -Μια απίστευτη ιστορία

Μία απίστευτη ιστορία έχει συγκινήσει την Αμερική τις τις τελευταίες ημέρες. H Kayla Unbehaun ήταν 9 ετών όταν η μητέρα της, Heather, την απήγαγε και τώρα έξι χρόνια μετά το κορίτσι εντοπίστηκε χάρη σε μία μία εκπομπή του Netflix.

Με την αρπαγή του κοριτσιού από τη μητέρα της τον Ιούλιο του 2017, ασχολήθηκε η σειρά του Netflix “Unsolved Mysteries” όπου είχε δοθεί στη δημοσιότητα μία φωτογραφία τους, με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί η έφηβη, πλέον, Kayla.

Μητέρα και κόρη ζούσαν στη Βόρεια Καρολίνα και καταστηματάρχης, που είδε το ντοκιμαντέρ, αναγνώρισε το παιδί και κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα της, η οποία διώκεται για απαγωγή ανηλίκου, ενώ αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη δίκη της.

Το 15χρονοσήμερα κορίτσι είναι σε καλή κατάσταση και έχει επανενωθεί με την οικογένειά της.

«Είμαι πανευτυχής που η Kayla επέστρεψε στο σπίτι ασφαλής» είπε ο πατέρας της, ο οποίος ευχαρίστησε την αστυνομία και το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά.

Το χρονικό της εξαφάνιση της

Την ημέρα της εξαφάνισής της το 2017, ο πατέρας είχε πάει να την πάρει από το σπίτι της μητέρας της, αλλά δεν τις βρήκε. Έκανε καταγγελία στην αστυνομία και άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Ανακρίθηκαν όλα τα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον και ζητήθηκαν πληροφορίες για το όχημα της γυναίκας, αλλά δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος τους.

Το Εθνικό Κέντρο ενημέρωσε πως η γυναίκα δεν είχε καμία παρουσία στο ίντερνετ αυτά τα έξι χρόνια, ενώ πριν πάρει το παιδί και φύγει είχε εκφράσει την επιθυμία της να εξαφανιστεί και να ζήσει μία ανέμελη ζωή.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και δικαστήριο αποφάσισε ο πατέρας να βλέπει την κόρη του τις περιόδους που δεν είχε σχολείο, αλλά η Heather δεν το επέτρεπε, επικαλούμενη ιατρικούς λόγους. Το 2017, ο πατέρας κέρδισε την πλήρη κηδεμονία της μικρής και εκείνη μετακόμισε στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους. Η μητέρα είχε το δικαίωμα να την επισκέπτεται εβδομαδιαίως.

Το 2020 η αστυνομία είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες με το πώς θα έδειχνε σε εκείνη την ηλικία και καλούσε το κοινό να δώσει πληροφορίες που τυχόν γνώριζε. Ο πατέρας δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ την αναζήτηση και κάθε χρόνο στα γενέθλιά της δημοσίευε ένα δημόσιο μήνυμα, εκφράζοντας την αγάπη του και την ελπίδα του να είναι ασφαλής.

Με πληροφορίες από US Today

Διαβάστε επίσης

Share: