Άλεκ Μπάλντουιν: Έγινε παππούς για πρώτη φορά – Η εγγονή του συνομήλικη με τα παιδιά του

Παππούς για πρώτη φορά έγινε ο Άλεκ Μπάλντουιν και η πρώην σύζυγός του Κιμ Μπάσιντζερ, γιαγιά. Η μοναχοκόρη τους, Άιρλαντ έφερε στον κόσμο, πριν λίγες ημέρες, το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι πολύ ενθουσιασμένος και συγκινημένος για τον ερχομό της εγγονής του, η οποία είναι σχεδόν συνομήλικη με τα μικρότερα παιδιά του. Η νυν σύζυγος του ηθοποιού, Χιλάρια με μία ανάρτηση της στο Instagram, συνεχάρη την 37χρονη Άιρλαντ και καλωσόρισε το νέο μέλος της μεγάλης οικογένειάς τους.

Συγκεκριμένα, η Χιλάρια ανέβασε μια φωτογραφία με όλα τα παιδιά του ζεύγους, προκειμένου να «γιορτάσει» την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

Ο 64χρονος ηθοποιός έχει άλλα επτά παιδιά με τη σύζυγό του Χιλάρια. Πρόκειται για την 9χρονη Κάρμεν, τον 7χρονο Ραφαέλ, τον 6χρονο Λεονάρντο, τον 4χρονο Ρομέο, τα δίχρονα Εντουάρντο και Λουτσία και την μόλις τριών μηνών Ιλάρια. Με τη νέα αυτή άφιξη, τα παιδιά και το εγγόνι του ηθοποιού θα είναι συνομήλικα.

Τον ερχομό του μωρού ανακοίνωσε η Άιρλαντ Μπάλντουιν, με μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. «Holland», έγραψε, αποκαλύπτοντας το όνομα του παιδιού της.

Διαβάστε επίσης

Share: