Αλέν Ντελόν: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που κάθισα δίπλα του σε έναν καναπέ», λέει ο γιος του Αλέν Φαμπιάν

Σε μια συνέντευξη στο «50 ‘Inside» πριν λίγο καιρό ο Αλέν Φαμπιάν Ντελόν μίλησε για την ταραχώδη σχέση που έχει με τον πατέρα του  Αλέν Ντελόν.

Οι σχέσεις μεταξύ τους, ήταν πάντα πολύ αντικρουόμενες. Σε συνέντευξή του στο «50′ Inside», ο Alain-Fabien Delon , γιος του ηθοποιού Alain Delon και της Rosalie van Breemen, μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην οικογενειακή του ζωή.

Ο κωμικός και μοντέλο λέει ότι έχει έρθει «πολύ πιο κοντά» με τον αδερφό του Anthony Delon και την αδερφή του Anouchka Delon μετά το εγκεφαλικό του πατέρα τους το 2019, εξηγώντας ότι αυτά τα προβλήματα υγείας τον έχουν κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος.

«Όταν συνήλθε από το εγκεφαλικό του, καθίσαμε σε έναν καναπέ, έβγαλα μια φωτογραφία μαζί του και μετά έλεγα ακόμα στον εαυτό μου ότι είχαν περάσει δέκα χρόνια από τότε που δεν είχα καθίσει δίπλα του σε έναν καναπέ. Δέκα χρόνια», θυμήθηκε.

«Τι κάνουμε δέκα χρόνια; Δεν μιλήσαμε για ποιους λόγους; αναρωτιέται ο Alain-Fabien Delon. Πραγματικά δεν ξέρουμε. Εγώ δεν θέλω να ξαναγίνει αυτό».

Αν και παραδέχεται ότι υπάρχουν πάντα κάποιες προστριβές, «όπως σε όλες τις οικογένειες», διευκρινίζει, δεν χρειάζεται πλέον να χάσει λεπτό, οι δικοί του είναι πλέον πάντα πρώτοι. «Σε δύσκολες στιγμές, συσφίγγει τους δεσμούς», λέει. «Είναι το πιο σημαντικό. Ειδικά όταν ξέρεις ότι τα πράγματα πάνε πολύ γρήγορα και ότι προσωπικά είχα πολλά προβλήματα με τον πατέρα μου ή με τη μητέρα μου, ειδικά όταν ήμουν μικρότερος.

Το βιβλίο της… έριδος
Η σύγκρουση του νεαρού με τον πατέρα του τροφοδοτεί εδώ και πολλά χρόνια τον ξένο Τύπο. Συγκεκριμένα το 2019, ο Alain-Fabien Delon, 29 ετών σήμερα, είχε εκδώσει το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «De la race des seigneurs», όπου αφηγούνταν τη ζωή ενός νεαρού ηθοποιού του οποίου ο πατέρας είναι διάσημος, βίαιος, θυμωμένος και χειριστικός. Κατά τη διάρκεια της προώθησης του βιβλίου, είχε πει πράγματα που πρόδιδαν όλο τον θυμό που έτρεφε για τον πατέρα του. «Για χρόνια, ζούσα περιμένοντας να φτιάξει η σχέση μας, τώρα ελπίζω ότι θα ζήσει πολύ για να με δει να φτάνω πολύ ψηλά», είχε πει σε συνέντευξη, αποκαλύπτοντας παρεμπιπτόντως ότι μερικές φορές είχε κερδίσει τα χρήματα «”πετώντας” αρχεία του πατέρα στις εφημερίδες».

«Στα 80 του υπάρχει κάποιος που του μοιάζει και κάνει τη δουλειά του, νομίζω ότι αυτό του προκαλεί ένα αίσθημα ζήλιας. Τρελαίνει κόσμο. Ωραίοι άνθρωποι που τον έχουν καλέσει στο σπίτι τους και είναι φιλικοί και κάνουν τα πάντα για αυτόν. Παραπονιέται ακόμα», είχε πει στην εφημερίδα Die Presse, το 2015. «Δεν είμαστε πραγματική οικογένεια». Πολύ σκληρά λόγια που ωστόσο πλέον δεν συμμερίζεται.

Δείτε επίσης

Share: