Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τα 3 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι -Σκληρές εικόνες από το χειρουργείο

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο (20/5) από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τρία χρόνια από την ημέρα ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας και “πάγωσε” το Πανελλήνιο με τη φρικαλεότητα του εγκλήματος.

Ήταν Τετάρτη, 20 Μαΐου του 2020, όταν η Έφη Κακαράντζουλα επιτέθηκε με βιτριόλι, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ενώ εκείνη περίμενε να πάρει το ασανσέρ στη δουλειά της, στην Καλλιθέα. Έκτοτε η νεαρή γυναίκα ανεβαίνει έναν Γολγοθά και με απίστευτη δύναμη, αξιοπρέπεια, ήθος και γενναιότητα δίνει τη δική της δύσκολη μάχη για να πάρει πίσω τη ζωή της. Και τα έχει καταφέρει, αποτελώντας με το παράδειγμά της έμπνευση για όλο τον κόσμο.

Με αφορμή τα 3 χρόνια από την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση, η Ιωάννα προσχώρησε σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, στέλνοντας το μήνυμά της.

Αρχικά, ανέβασε σε στόρι μια φωτογραφία της σημερινή, όπου χαμογελά στον φακό, γράφοντας: «3 χρόνια. Τα πήγες υπέροχα. Σ’ αγαπώ».

Στη συνέχεια και για πρώτη φορά, η Ιωάννα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βλάβες που προκάλεσαν τα εγκαύματα στο πρόσωπό της. Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της βλάβης που υπέστη, για την αποκατάσταση της οποίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε διαδοχικά χειρουργεία.

Τις σκληρές εικόνες τις συνόδευσε με ένα μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Συγκεκριμένα, γράφει στη λεζάντα: “3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς”

Όπως ήταν επόμενο, δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε επίσης

Share: