Μαρία Μενούνος: “Στη μάχη με τον καρκίνο με βοήθησε ο Άγιος Νεκτάριος”

Η Μαρία Μενούνος πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και χρειάστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Σήμερα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είναι καλά και περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, μέσω παρένθετης μητέρας. Αυτές τις ημέρες, η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο.

Την παρουσιάστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Xαμογέλα και πάλι”, η οποία μίλησε και για τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Είμαι πραγματική Ελληνίδα τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα», είπε αρχικά με συγκίνηση.

“Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή”

Σχετικά με την μάχη που έδωσε απέναντι στον καρκίνο η Μαρία Μενούνος εξομολογήθηκε: «Ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Για την απώλεια της μητέρας της σημείωσε ότι είναι χαρούμενη που στάθηκε στο πλευρό της στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

Σχετικά με την μητρότητα, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Μενούνος

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα