Search
Close this search box.

Μύκονος: Λουκέτο στο Nammos – Σε σοκ οι θαμώνες (βίντεο)

Σε συνέχεια σχετικής εντολής του ΥΠΕΝ σφραγίστηκε το πρωί της Παρασκευής (19/5) το Nammos και ειδικότερα το εστιατόριο «Concept» και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται από αυτό.

Είχε προηγηθεί η ανάκληση των αδειών λειτουργίας του συγκροτήματος ύστερα από αίτημα που υπέβαλε το υπουργείο Περιβάλλοντος προς τον Δήμο Μυκόνου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα υπουργεία Τουρισμού και Εσωτερικών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε Ιταλός τουρίστας, οι κομάντο της ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους στο εστιατόριο Nammos By The Sea που επίσης ελέγχεται για αυθαιρεσίες.

Οι τουρίστες σε σοκ παρακολουθούν όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους, ενώ την προσοχή φαίνεται να τραβά ένας πάνοπλος αστυνομικός με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και μπαντάνα στα μαλλιά! Το Mykonos Live TV εξασφάλισε βίντεο που κατέγραψε Ιταλός τουρίστας την στιγμή που η Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος εισβάλλει στο Nammos.

“Λουκέτο” σε 20 χρόνια αυθαιρεσίας

Οι Έλληνες εισαγγελείς έβαλαν “λουκέτο” σε 20 χρόνια αυθαιρεσίας στο Nammos. Όλα ήταν “πληρωμένα”. Όλα τα κτίσματα στο Nammos ήταν “πληρωμένα”. Είναι μία κίνηση που δηλώνει ότι η αυθαιρεσία, τα ρουσφέτια και οι “πληρωμένες σιωπές” τελείωσαν.

Όλα αυτά γίνονταν τα τελευταία 20 χρόνια με τις ευλογίες της εκάστοτε δημοτικής Αρχής, διότι δεν “έβλεπαν” και δεν ήξεραν τίποτα”. Η γραφικότητα στις παραλίες είχε “παραδοθεί” στη δύναμη του χρήματος, όμως, στη ζωή τα κακώς κείμενα – έστω και αργά – έχουν ένα τέλος, κι εδώ έστω και με μια καθυστέρηση δεκαετίας, ήρθε το λουκέτο στο Nammos.

Επιπλέον, το Nammos έδωσε και το “καλό” παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους που ήθελαν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του νησιού και να καταπατήσουν τις παραλίες, όπως να ναι. Και να… τερματίσουν τις οικοδομικές αυθαιρεσίες πάνω στον Αιγιαλό. Ίσως δυο-τρεις παραλίες να αποτελούν εξαίρεση, από επιχειρηματίες οι οποίοι πραγματικά αγαπούν το νησί, το σέβονται και το αναδεικνύουν.

Το Nammos έδωσε πριν χρόνια το πρόσταγμα για τους υπόλοιπους… καλοθελητές.

Επίσης, για τη συγκεκριμένη επιχείρηση μιλάμε για κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ενώ κάθε χρόνο το Nammos – πέρα από τα Media – έχει απασχολήσει την Εφορία για μη πληρωμές, “έτρωγε” πρόστιμα, απειλούνταν με λουκέτο. Άλλες χρονιές, οι μουσικές που ακούγονταν, δημιουργούσαν προβλήματα με το εκκωφαντικό “μπάπα μπούπα” στα γύρω σπίτια, στους ανθρώπους που μένουν και θέλουν να κάνουν διακοπές και δεν μπορούν να κοιμούνται στις 6 το πρωί ή ο, τι ώρα κλείνει το Nammos.

Επιπλέον, όλα τα χρόνια προσέλκυε Άραβες, Λιβανέζους των πολλών εκατομμυρίων που έρχονταν και ξόδευαν απίστευτα χρήματα. Αλλά μαζί με αυτούς προσέλκυε και τυχοδιωκτικούς και “ύποπτους” τύπους, οι οποίοι φέρονταν μπλεγμένοι σε υποθέσεις ναρκωτικών και ο, τι άλλο συνεπάγεται αυτό. Ενώ στον Τύπο, κατά το παρελθόν είχαν φιλοξενηθεί και διάφορες απίστευτες ιστορίες, όπως εκείνη που είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το protothema.gr, για την κόντρα που είχε με διπλανό ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 50 άτομα ασιατικής καταγωγής που συνοδεύονταν από τρεις-τέσσερις «καλογυμνασμένους άνδρες», κι έναν άνθρωπο του Nammos, είχαν εισβάλλει στο ξενοδοχείο προκαλώντας ένα απίστευτο πανδαιμόνιο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών που απολάμβαναν το ποτό τους στις ξαπλώστρες. Η κόντρα τους είχε πάρει τη νομική οδό.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα