Steve Jobs

Στιβ Τζομπς, Αλέν Ντελόν, Τζουντ Λο: Τα νόθα παιδιά των διάσημων ανδρών

Στιβ Τζομπς, Αλέν Ντελόν, Τζουντ Λο… αυτοί οι διάσημοι και πολλοί ακόμα έχουν νόθα παιδιά.
Μερικές φορές δεν αναγνωρίζονται ποτέ από τους διάσημους γονείς τους, συχνά χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει αποδεκτή η καταγωγή τους, μετά από δικαστικούς αγώνες ή αποκαλύψεις στον Τύπο.
Ο ξαφνικός θάνατος του Ari Boulogne έχει ρίξει φως στην ιστορία του υποτιθέμενου γιου του Αλέν Ντελόν τον οποίο ο ηθοποιός δεν αναγνώρισε ποτέ. Αστέρια του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του τραγουδιού ή ακόμα και πολιτικοί, πολλά δημόσια πρόσωπα απέκτησαν νόθα παιδιά, τα οποία μερικές φορές κατέληγαν να δέχονται ή και όχι…

Αλέν Ντελόν

Γνωστός για τις σχέσεις του με τη Mireille Darc και τη Romy Schneider, ο ηθοποιός Alain Delon απέκτησε επίσημα τρία παιδιά: Anthony, γιο της Nathalie Delon, Anouchka και Alain-Fabien, παιδιά της Rosalie van Breemen, πρώην Ολλανδού μοντέλου. Γεννημένος το 1962, στην κλινική Belvédère, στο Neuilly (Hauts-de-Seine), ο Aaron Päffgen, γνωστός και ως Ari Boulogne, είναι «ο γιος δύο αστέρων». Η μητέρα του δεν είναι άλλη από τη Nico, μούσα του Andy Warhol, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Velvet Underground . Ο πατέρας του; Ο Alain Delon, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του “Plein soleil”, σύμφωνα με την ίδια. Ο Αλέν Ντελόν δεν αναγνώρισε ποτέ αυτόν τον υποτιθέμενο γιο, αρνούμενος ακόμη και να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας. Ωστόσο η μητέρα του ηθοποιού μεγάλωσε το αγόρι το οποίο πήρε και το όνομά της.

Κλοντ Φρανσουά

Ο Κλοντ Φρανσουά θα ήταν ένας μυστικοπαθής άντρας σε όλη του τη ζωή. Επισήμως, είχε μόνο δύο παιδιά. Έγινε πατέρας για πρώτη φορά το 1968 με τον Claude François Junior. Ένα χρόνο αργότερα, γεννήθηκε ένα δεύτερο παιδί, ο Marc François, επίσης καρπός της ένωσής του με την Isabelle Forêt. Για να προστατεύσει τον τελευταίο ή για να διατηρήσει την εικόνα του ως σαγηνευτή -οι εκδοχές διίστανται -, ο Claude François θα κρύβει την ύπαρξη του τελευταίου για σχεδόν έξι χρόνια. Μετά τον θάνατό του, μάθαμε ότι ο σταρ τραγουδιστής των yé-yé είναι και πατέρας ενός κοριτσιού. Η τελευταία, η Julie Bocquet, γεννημένη το 1977, είναι το αποτέλεσμα μιας σχέσης του σταρ με τη μητέρα της, Fabienne, τότε μόλις 15 ετών.

Patrick Poivre d’Arvor

Ο παρουσιαστής για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει κρύψει και ένα παιδί από εξωσυζυγική σχέση. Για πολύ καιρό, η σχέση μεταξύ της Claire Chazal και του Patrick Poivre d’Arvor, παντρεμένου τότε, παρέμεινε μυστική. Ο Patrick Poivre d’Arvor θα αποκαλύψει για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός παιδιού που προκύπτει από αυτή τη σχέση, το 2005, στο βιβλίο του “Confession s” . Ο γιος τους, Φρανσουά, γεννήθηκε το 1995 και εμφανίζεται τακτικά δίπλα στη μητέρα του.

Στιβ Τζομπς

Ο Στιβ Τζομπσ, ο διάσημος ιδρυτής της Apple έχει μια «κρυμμένη» κόρη, τη Lisa Nicole Brennan, η οποία γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1978 σε μια μικρή πόλη κοντά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Ο Τζομπς, δεν ήταν παρών στη γέννα. Με την Chrisann Brennan, την πρώτη του γνωστή κοπέλα, ήταν μόλις 23 ετών όταν γεννήθηκε η κόρη τους.

Η Lisa Brennan-Jobs είχε μια περίπλοκη παιδική ηλικία , ανάμεσα στην αγωνιζόμενη ανύπαντρη μητέρα της και τον ιδρυτή της Apple. Η άρνησή του για την πατρότητα πυροδότησε μια νομική μάχη τη δεκαετία του 1980, κατά την οποία ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ήταν ο πατέρας της νεαρής. Παρά την άρνησή του να το δεχτεί, ο Steve Jobs βάφτισε έναν από τους πρώτους υπολογιστές «Lisa». Εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα αρκτικόλεξο για την “τοπική αρχιτεκτονική ολοκληρωμένων συστημάτων ” . Αργότερα παραδέχτηκε ότι το όνομα του υπολογιστή ήταν «προφανώς» της κοπέλας, την οποία είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει.

Σοπράνο (Saïd M’Roumbaba)

Το μέλος της κριτικής επιτροπής του “The Voice Kids” είναι ένας γεμάτος μπαμπάς. Με τη σύντροφό του Αλεξία έφερε στον κόσμο την Ινάγια, τον Λένι και τη Λούνα. Ο ράπερ της Μασσαλίας εκμυστηρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Samuel Étienne στο Twitch ότι είχε πρόσφατα γνωρίσει τον πρώτο του γιο για πρώτη φορά, που γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια: «Μιλάω για αυτό για πρώτη φορά. Είχα χάσει τον γιο μου πριν από χρόνια και ήμουν τυχερός που τον βρήκα. »

Το τραγούδι «Μίλα μου», από το άλμπουμ «Αφού είναι απαραίτητο να ζήσεις», απευθυνόταν σε αυτό το παιδί που μέχρι τότε δεν είχε καταφέρει να γνωρίσει. Ο Σοπράνο ήταν 16 ετών όταν γεννήθηκε. Η μητέρα ήταν επίσης πολύ μικρή. «Το έδωσε και με ενημέρωσε μετά. Ήταν λίγο πιο περίπλοκο για μένα γιατί δεν έχω δικαιώματα. Ο γαλλικός νόμος σημαίνει ότι αν το παιδί γεννηθεί και αν δεν το έχω αναγνωρίσει, δεν είμαι ο πατέρας, δεν μπορώ να κάνω τίποτα », εξήγησε ξανά ο τραγουδιστής/

Τζουντ Λο

Ο σταρ των “Fantastic Beasts” είναι περήφανος πατέρας πολλών παιδιών: ο Rafferty, 26, η Iris, 22, και ο Rudy, 20, που γεννήθηκαν από τη σχέση του με τη Sadie Frost. Η κόρη του Ada, 8 ετών, με την πρώην Catherine Harding. και δύο μικρά παιδιά, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν αποκαλυφθεί δημόσια, με τη σύζυγό του Philippa Coan . Το 2009 έκανε και τη μικρή Σοφία με το αμερικανό μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Σέρλοκ Χολμς». Αυτοί οι δύο δεν έχουν βγει ποτέ επίσημα. Αν, και αρχικά, ο ηθοποιός αρνήθηκε να το αναγνωρίσει, κατέληξε να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας το οποίο επιβεβαίωσε ότι ήταν κόρη του. Θα γνωρίσει την κόρη του πέντε μήνες μετά τη γέννησή της.

Αλβέρτος Β’ του Μονακό

Η ιδιωτική ζωή του Αλβέρτου Β’ του Μονακό ήταν ταραχώδης για πολύ καιρό πριν παντρευτεί την κολυμβήτρια Charlène Wittstock, με την οποία απέκτησε τα δίδυμα Jacques και Gabriella. Ο πρίγκιπας αναγνώρισε άλλα δύο παιδιά που κρύβονταν για καιρό. Η Jazmin, γεννημένη το 1992, είναι ο καρπός της σχέσης της με μια Αμερικανή τουρίστρια που έκανε διακοπές στην Κυανή Ακτή. Ο Alexandre, γεννημένος το 2003, είναι γιος μιας Γαλλίδας αεροσυνοδού με καταγωγή από το Τόγκο. Ο πρίγκιπας αναγνώρισε δημόσια τον γιο του το 2005 και την κόρη του ένα χρόνο αργότερα.

Φρανσουά Μιτεράν

Ήταν οικογενειακό μυστικό και μετά μυστικό της Δημοκρατίας. Για περισσότερα από 30 χρόνια, ο Φρανσουά Μιτεράν, τότε παντρεμένος με την Danielle Mitterand, είχε εξωσυζυγική σχέση με την Anne Pingeot. Αυτό το παράνομο ζευγάρι είχε μια κόρη, τη Mazarine, γεννημένη το 1974, την οποία αναγνώρισε όταν ήταν 10 ετών. Αλλά μόλις τον Νοέμβριο του 1994 το ευρύ κοινό ανακάλυψε αυτό το μυστικό, που είχε γίνει ανοιχτό μυστικό, όταν το εβδομαδιαίο Paris Match δημοσίευσε μια πρωτοσέλιδη φωτογραφία της Mazarine και του πατέρα της. Η Mazarine Pingeot είναι πλέον αναγνωρισμένη δημόσια προσωπικότητα, συγγραφέας και φιλόσοφος.

David Douillet

Ο πρώην αθλητής και υπουργός Αθλητισμού είναι, όπως και ο Τζουντ Λο, πατέρας μεγάλης οικογένειας. Ο David Douillet έχει επίσημα έναν γιο, τον Jérémie (επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, γεννημένος το 1991), μια κόρη που ονομάζεται Myriam (γεννημένη το 1994) και ένα τρίτο παιδί, τον Matteo (γεννημένο το 1998), με την πρώην σύζυγό του, Valérie. Από το 2014 ζει με τη Vanessa Carrara, υπνοθεραπεύτρια και πρώην δημοτική σύμβουλο της πόλης Bourg-en-Bresse. Ήδη μητέρα δύο παιδιών που γεννήθηκαν από προηγούμενη σχέση, ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2016 ότι περιμένει τρίτο παιδί. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, η Vanessa έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μια κόρη που ονομάζεται Blanche.

Όμως η οικογένειά του είχε ήδη μεγαλώσει ξαφνικά το 2001, όταν ο πρώην αθλητής έμαθε την ύπαρξη του Κρίστοφερ, του νόθου γιου του, τότε 10 ετών. «Όταν γνώρισα τον Κρίστοφερ, τον γιο μου που δεν ήξερα ποτέ ότι υπήρχε, θυμάμαι ότι του είπα: Καταλαβαίνω τι περνάς. Και για καλό λόγο: το είχα ζήσει η ίδια λίγους μήνες νωρίτερα, όταν βρήκα τον πατέρα μου που δεν είχα δει ποτέ! » , είχε δηλώσει σε περιοδικό.

Μικ Τζάγκερ

Ο Μικ Τζάγκερ, ο οποίος κάποτε υπολόγιζε τις γυναικείες του κατακτήσεις σε περισσότερες από 4.000, είχε οκτώ παιδιά, δύο από τα οποία προέρχονται από εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο πρώτος, ο Κάρις Τζάγκερ, γεννήθηκε το 1970 από μια εφήμερη και παράνομη σχέση με την καλλιτέχνιδα Μάρσα Χαντ, όταν τότε έβγαινε με τη Μαριάν Φέιθφουλ. Θα αρνηθεί να αναγνωρίσει την κόρη του για εννέα χρόνια. Αφού απέκτησε μια κόρη, την Jade Jagger, με την τότε σύζυγό του Bianca Jagger το 1971, χώρισε και παντρεύτηκε το σταρ μοντέλο Jerry Hall. Γέννησε τέσσερα παιδιά: Elizabeth (1984), James (1985), Georgia (1992) και Gabriel (1997). Αργότερα, το 2001, γεννήθηκε ένα αγοράκι ονόματι Λούκας, αποτέλεσμα εξωσυζυγικής σχέσης μεταξύ του ρόκερ και της Βραζιλιάνας μοντέλου Luciana Gimenez.

Τέλος, το 2016, ο Μικ Τζάγκερ είναι τότε 73 ετών όταν μαθαίνει ότι είναι και πάλι πατέρας ενός μικρού αγοριού από τη σχέση του με την μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ. Ο γιος τους, Deveraux Jagger, είναι πλέον 6 ετών.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα