Τζέφρι Έπσταϊν: «Εκβίαζε» τον Μπιλ Γκέιτς για την ερωτική σχέση του με 20χρονη Ρωσίδα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν φέρεται να “εκβίαζε” τον Μπιλ Γκέιτς ζητώντας του εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό, όταν ανακάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με τη Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ Μίλα Αντόνοβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο καταδικασμένος για παιδεραστία Τζέφρι Έπσταϊν εκβίαζε τον πανίσχυρο επιχειρηματία, ζητώντας του να συνδράμει οικονομικά καταβάλλοντας εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ταμείου.

«Ο Τζέφρι Έπσταϊν ανακάλυψε ότι ο Γκέιτς είχε σχέση με μια Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ και του ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει την παράνομη σχέση του», ανέφερε το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η σχέση ανάμεσα στον ιδρυτή της Microsoft και τη Μίλα Αντόνοβα φέρεται να ξεκίνησε το 2010, όταν οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα τουρνουά μπριτζ.

Η WSJ ανακάλυψε επίσης ένα βίντεο του 2010 στο YouTube στο οποίο η Αντόνοβα μιλάει για το πάθος της για το μπριτζ ενώ αναφέρει τη συνάντηση με τον Γκέιτς.

Η σχεδόν 20χρονη, τότε κοπέλα, γνώρισε τον Τζέφρι Έπσταϊν το 2013, όταν προσπαθούσε να βρει χρηματοδότηση για μια επιχείρηση. Η ίδια είναι μηχανικός λογισμικού και μιλώντας στην Journal είπε ότι δεν γνώριζε για τα εγκλήματα του καταδικασμένου παιδεραστή που έχει φύγει από τη ζωή.

«Απλώς νόμιζα ότι ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έχω αηδιάσει με τον Έπσταϊν και με αυτό που έκανε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Γκέιτς είχε επίσης παραδεχτεί ότι η συνάντηση με τον Τζέφρι Έπσταϊν ήταν «ένα τεράστιο λάθος» στη ζωή του.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Share: