Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/5) έγινε η κηδεία του Στηβ Κακέτση από το νεκροταφείο του Παπάγου. Στο τελευταίο “αντίο” στον γνωστό επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια, ήταν η οικογένειά του – ο γιος του και η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα – φίλοι και συνεργάτες του.

Ωστόσο, εκεί δεν ήταν η Άντζελα Δημητρίου, με την οποία στο παρελθόν είχαν ζήσει μία θυελλώδη σχέση. Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είχε στείλει ένα στεφάνι με λευκά τριαντάφυλλα και στο μήνυμα έγραφε: “καλό ταξίδι”, δεν πήγε στην κηδεία του πρώην συντρόφου της.

Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον λόγο που η τραγουδίστρια αποφάσισε να μην πάει στην κηδεία του Στηβ Κακέτση.

«Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Οπότε, η Άντζελα Δημητρίου, αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν θα είναι στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

Share: