Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Φρέντυ

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ναταλία Γερμανού για την 21η Μαΐου, μία ιδιαίτερη για την ίδια ημέρα. Μία ημέρα χαρμολύπης, αφού συνδέεται με ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα που τη «σημάδεψαν».

Ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, το 1999 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός. Και το 2005, το τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού, το «My Nymber One» κέρδισε την πρώτη θέση στην Eurovsion με την Έλενα Παπαρίζου.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, ένα βίντεο, το οποίο είναι ένα μικρό ποτ πουρί από συνεντεύξεις που είχε πάρει ο πατέρας της Φρέντυ Γερμανός, ως εν ενεργεία δημοσιογράφος. Και το συνόδευσε με μία συγκινητική λεζάντα.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε:

«Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές.. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα ! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα σαι για πάντα. 5/9/1934-21/5/1999».

Διαβάστε επίσης

Share: