Ήρωας ο Γούντι Άλεν: Πώς έσωσε τη ζωή φίλου του από βέβαιο πνιγμό

Ο Γούντι Άλεν είναι ο ήρωας της ημέρας, καθώς έσωσε τη ζωή του φίλου του, Andrew Stein σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Ο διάσημος σκηνοθέτης δειπνούσε με την παρέα του, ανάμεσά τους και ο φίλος του και γνωστός πολιτικός των Δημοκρατικών, στο αγαπημένο τους ιταλικό εστιατόριο, Caravaggio, όταν εκείνος πνίγηκε με το φαγητό του. Ο Γούντι Άλεν πετάχτηκε αμέσως από τη θέση του, και άρπαξε τον Stein που πνιγόταν από ένα κομμάτι χοιρινού κρέατος.

Η υπόλοιπη παρέα παρακολουθούσε με τρόμο, ενώ ο Stein πάσχιζε να αναπνεύσει. Τότε ο 87χρονος σκηνοθέτης εφάρμοσε τη σωτήρια λαβή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο εστιατόριο στις 16 Μαΐου.

“Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ο Γούντι μού έσωσε πραγματικά τη ζωή“, δήλωσε ο 76χρονος Stein στο Page Six, ενώ περιγράφοντας τη σοκαριστική στιγμή είπε: “Συνήθως παραγγέλνω ψάρι, αλλά αυτή τη φορά πήρα χοιρινό, και λίγο αφότου αρχίσαμε να τρώμε, ένα κομμάτι κρέας σφηνώθηκε στον λαιμό μου και πάλευα να αναπνεύσω. Άρχισα να πανικοβάλλομαι. Είχα τρομοκρατηθεί. Και τότε ο Γούντι με έσωσε. Ήταν πραγματικά σαν μια σκηνή από μια από τις ταινίες του. Αν δεν ήταν η γρήγορη σκέψη του, φοβάμαι ότι μπορεί να είχα πεθάνει. Του χρωστάω τη ζωή μου.“

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γούντι Άλεν σώζει μια ζωή. Το 1992, έσωσε την πρώην παραγωγό του “Saturday Night Live” Jean Doumanian, όταν άρχισε να πνίγεται από ένα κομμάτι ψωμί στο κλαμπ Primola της Second Avenue.

Διαβάστε επίσης

Share: