Βικτόρια Μπέκαμ: “Δεν θέλω να γίνω ξανά 25 – Στα 49 νιώθω ολοκληρωμένη”

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, γι αυτό και όταν το κάνει, έχει ενδιαφέρον.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε στους «Sunday Times» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πέρασμα των χρόνων και πώς νιώθει που μεγαλώνει.

«Είμαι πολύ άνετη με αυτό που έχω γίνει σήμερα. Αποδέχομαι την εμφάνιση μου και κάνω το καλύτερο που μπορώ, με αυτά που ήδη έχω. Νιώθω πως στα 49 μου, έχω ολοκληρωθεί προσωπικά και επαγγελματικά», ανέφερε αρχικά η Βικτόρια Μπέκαμ.

Και συνέχισε: «Μου αρέσει η αίσθηση πως είμαι μεγαλύτερη. Δεν θα ήθελα να γίνω ξανά 25. Ήμουν από αυτές τις νεαρές κοπέλες που κοιτούσε τον καθρέφτη και έβλεπε τι πρέπει να αλλάξει στην εμφάνιση της, και όχι τι ήταν εντάξει. Τότε ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου και συνέχεια προσπαθούσα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Οι αισθητικές επεμβάσεις

Η επιχειρηματίας μίλησε και για τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει πριν ξυπνήσει ο σύζυγος της, Ντέβιντ Μπέκαμ.

«Προτιμώ τα μικρά πράγματα. Το ίδιο και στο μακιγιάζ μου. Το θέμα είναι να μην κάνεις και πάρα πολλά, γιατί τελικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα», αναφέρει.

Ακόμη αποκάλυψε, πως πρόσφατα βρέθηκε σε μια εκδήλωση, και της έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός πως «οι άνθρωποι εκεί είχαν πολύ μεγάλα πρόσωπα. Κυκλοφορούν πολλές τρομακτικές επιλογές εκεί έξω», είπε.

Και έκανε μια αποκάλυψη που ξαφνιάζει: «Ο Ντέιβιντ δεν με έχει δει ποτέ με τα λεπτά μου φρύδια. Αν με δεις χωρίς μακιγιάζ στα φρύδια, θα τρόμαζες. Είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί: Να κάνω τα φρύδια μου».

Διαβάστε επίσης

Share: