Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του παίρνει θέση για το επεισόδιο με τη μητέρα του και την απαράδεκτη βρισιά

Πριν λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε και πάλι… viral για τους εντελώς λάθος λόγους. Ο Έλληνας τενίστας είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα εναντίον της μητέρας του, κατά τη διάρκεια ενός breack με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome.

Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του παιχνιδιού τού μιλούσε στα ρώσικα δηλαδή τη γλώσσα του αντίπαλου του. Εκείνος γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου;».

Τώρα, ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με την αντίδραση του γιου το που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» ο ίδιος είπε:

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης

Share: