Τα δύο ζώδια που θέλουν να είναι μόνιμα ερωτευμένα

Υπάρχουν δύο ζώδια που η ευτυχία τους πηγάζει μόνο μέσα από τον έρωτα. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός έχουν εσωτερική ανάγκη να είναι μόνιμα ερωτευμένοι για να μπορέσουν αν ζήσουν. Πιστεύουν στον θεό του έρωτα και τον υμνούν κάθε μέρα. Παίρνουν ζωή και πνοή μέσα από την αγάπη και τον κινηματογραφικό έρωτα που πάντα φροντίζουν να ζουν. Είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και προστατεύουν με νύχια και δόντια το ταίρι τους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γεννημένος για να είναι ερωτευμένος, ανήκει στην κατηγορία που μπορεί να είναι ερωτευμένος και να περιμένει χρόνια για να ενδώσει ο άνθρωπος που αγαπά. Τρελαίνεται για βραδιές γεμάτες έρωτα και χάδια, έχει ανάγκη τις αγκαλιές και θέλει ατελείωτες ώρες συζήτησης που περιλαμβάνουν φροντίδα και επιβεβαίωση. Όταν πληγώνεται ζει ένα drama queen σε όλο του το μεγαλείο. Είναι από τα ζώδια που μπορεί να αγαπήσουν και να ερωτευτούν μόνο μία φορά στη ζωή τους. Ξέρουν να θυσιάζονται για το ταίρι τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γεννημένος εραστής. Βιώνει την κάθε σχέση με διαφορετικό τρόπο, αλλά το κοινό στοιχείο είναι η ένταση του έρωτα και του πάθους που βιώνει. Θέλει αποκλειστικότητα και το ξεκαθαρίζει από την αρχή. Το σεξ, ο έρωτας και η αγάπη είναι ένα υφαντό που θέλει να σκεπάζει τη ζωή του. Δεν μπορεί να φανταστεί πως θα είναι χωρίς να είναι ερωτευμένος. Μπορεί να ζήσει αρκετές ιστορίες και είναι όλες σαν να είναι βγαλμένες από ταινία. Ζηλεύει έντονα και αυτό κάνει την σχέση πιο πιπεράτη.

Photo cover:pixabay.com/Doni_Shala/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα