Search
Close this search box.

Τζουντ Λο: Αγνώριστος ο ηθοποιός (φωτο)

Ο Τζουντ Λο εμφανίστηκε αγνώριστος στο νέο του ρόλο ως ο φρικιαστικός Ερρίκος Η’ στο Firebrand, καταφέρνοντας να “ξεγελάσει” τον κόσμο στα γυρίσματα.
Ο Τζουντ Λο φαινόταν τόσο διαφορετικός στον ρόλο του ως Henry VIII στο επερχόμενο δράμα περιόδου Firebrand που οι άνθρωποι στα γυρίσματα δεν τον αναγνώρισαν!

Ο ηθοποιός υφίσταται μια σημαντική σωματική μεταμόρφωση για να παίξει το ρόλο του παντρεμένου μονάρχη Tudor στις τελευταίες του μέρες.

Στην πρώτη εικόνα του ως Henry στην ταινία, με την συμπρωταγωνίστριά του Alicia Vikander ως την έκτη και τελευταία σύζυγό του Katherine Parr, ο Law εμφανίζεται με γκρίζα μαλλιά και θαμνώδη γένια και φοράει ένα καπέλο του 16ου αιώνα. Ο 50χρονος φαίνεται πολύ μακριά από τον συνηθισμένο εαυτό του στην ταινία.

Συζητώντας τη μεταμόρφωσή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Firebrand την περασμένη Δευτέρα στο Φεστιβάλ Καννών, ο ηθοποιός εξήγησε ότι η εντυπωσιακή του μεταμόρφωση επιτεύχθηκε με τη χρήση ελάχιστων προσθετικών.

Δείτε τον:

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν οι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν ή όχι να τον αναγνωρίσουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Λο είπε στο Metro.co.uk : «Δεν ξέρω ότι αυτό συνέβη στο πλατό, αλλά ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. δουλεύοντας με τον Michael O’Connor στα κοστούμια και την Jenny Shircore στα μαλλιά και το μακιγιάζ για να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι αυθεντικό για τον Henry χωρίς προσθετικά».

Ωστόσο, η παραγωγός της ταινίας Gabrielle Tana παρενέβη για να εξηγήσει ότι οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να μετρήσουν ότι ήταν ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός.

«Υπήρχαν άνθρωποι που επισκέφτηκαν το σετ που δεν τον αναγνώρισαν», φώναξε η Τάνα.

Ο Λο απάντησε: «Δεν μου μίλησαν!»

Ο σκηνοθέτης Karim Aïnouz δεν έχει κανόνα να μιλάει στα γυρίσματα, επιβεβαίωσε η Tana, με τον Aïnouz να αστειεύεται ότι τον έκανε να ακούγεται σαν «δικτάτορας».
Ολοκληρώνοντας τη φρικτή εντύπωση του Χένρι, ο ταλαντούχος ηθοποιός χρησιμοποίησε μια προσθετική στο πόδι του για ένα από τα έλκη ποδιών του Βασιλιά (ως αποτέλεσμα ενός αναφερόμενου ατυχήματος με τρέξιμο το 1536, πιστεύεται ότι αυτή η ασθένεια οδήγησε τελικά στο θάνατό του το 1547).

«Χρησιμοποιήσαμε προσθετική για το πόδι, γιατί προφανώς το τραύμα έπρεπε να είναι ενεργό, αλλά ήταν περισσότερο οργανικό για να ξεκινήσει», είπε ο Law.

Συζητώντας τις επιτηδευμένες μικρές αλλαγές που έγιναν στην εμφάνισή του, πρόσθεσε: «Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείτε να κάνετε αλλάζοντας γραμμή μαλλιών, αφήνοντας γένια, δόντια και όλα τα είδη που επηρεάζουν το πώς φαίνεστε πολύ, πολύ διακριτικά των αλλαγών που μπορεί να ξεχωρίζουν κάπως στην ταινία. Θέλαμε μια ευελιξία για να μπορούμε να αποδίδουμε πραγματικά αντί να ζούμε με καουτσούκ και να φοράμε μάσκα».

Ο σταρ μίλησε επίσης για την ελευθερία που άσκησαν στη φυσική ερμηνεία του Henry καθώς η ομάδα «δεν ένιωθε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε κάποιο είδος μικροσκοπικού πορτρέτου» με την εμφάνισή τους είτε για αυτόν είτε για τον Vikander ως Katherine.

«Αλλά για μένα είναι αξιοσημείωτο πώς είναι η σιλουέτα αυτού του άντρα, οπότε μπορεί να συμβεί με πολύ λίγα», επεσήμανε.

Πηγή: https://metro.co.uk

Δείτε επίσης

Share: