Τα δύο ζώδια που δεν δίνουν ποτέ δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους

Όλοι κάποια στιγμή ζητούν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Υπάρχουν δύο ζώδια που δεν δίνουν ποτέ δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως δεν θα σου δώσουν ποτέ τη δυνατότητα να επανορθώσεις. Είχες μία ευκαιρία και θα έπρεπε να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Πιστεύουν ότι έχει ήδη συμβεί μπορεί να επαναληφθεί οπότε δεν έχει και νόημα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός όταν πληγωθεί, θα το βιώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό που ο πόνος θα είναι και σωματικός και ψυχικός. Επειδή δεν θέλει να ξαναπεράσει το ίδιο συναίσθημα, δεν θα δώσει ποτέ μία δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που τον πλήγωσε. Ο θυμός και η αδικία θα υπάρχουν πάντα μέσα στην ψυχή του για να του θυμίζει τι πέρασε και να μην το επιχειρήσει δεύτερη φορά. Ούτε στην μεγάλη του αγάπη δεν πρόκειται να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Ότι ήταν να ζήσει, το έζησε και τελείωσε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως επειδή είναι πολύ αυστηρός με τον εαυτό του, είναι ακόμη περισσότερο αυστηρός με τους άλλους. Όταν νιώσει την απιστία, απλά θα σου κλείσει την πόρτα στη μούρη. Θα ευχηθεί να πάθεις τα χειρότερα και θα προχωρήσει τη ζωή του. Ο εγωισμός και αυτοσεβασμός του δεν του επιτρέπουν να προσφέρει μία δεύτερη ευκαιρία. Πολύ γρήγορα θα βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί και θα ξεχάσει γρήγορα.

Photo cover:pixabay.com/KELLEPICS/fantasy

Διαβάστε επίσης:

Share: