Έκανε μήνυση στους γονείς της επειδή τη γέννησαν, χωρίς να τη ρωτήσουν

Απίστευτο και όμως αληθινό. Κόρη έκανε μήνυση στους γονείς της, επειδή την έφεραν στον κόσμο, χωρίς να τη… ρωτήσουν!

Ο λόγος για μία TikToker από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία αποκάλυψε η ίδια τη μήνυση που έκανε στους γονείς της επειδή την απέκτησαν χωρίς τη θέλησή της. Όμως, μετά τη θύελλα αντιδράσεων και σχολίων που ξεσήκωσε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «έκανε πλάκα» και να αποκαλύψει πως και η ίδια έχει παιδιά.

«Νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι αστειευόμουν», δήλωσε η γυναίκα. «Το βρίσκω, όμως, χιουμοριστικό. Οι άνθρωποι αναστατώνονται για οτιδήποτε. Δείχνει πόσο λίγο ψάχνουν οι άνθρωποι πριν αντιδράσουν», είπε.

Η TikToker δηλώνει ότι ο λογαριασμός της είναι «σατιρικός». Έγινε viral πέρυσι, επειδή δήλωσε ότι θα έπρεπε να μηνύσει τους γονείς της επειδή την έφεραν στον κόσμο χωρίς την άδειά της, σύμφωνα με το nypost.com. Έτσι, οι θαυμαστές της μπερδεύτηκαν αυτή την εβδομάδα όταν δήλωσε ότι έχει δικά της παιδιά.

Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη με πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές, η γυναίκα κάθεται σε ένα αυτοκίνητο και εξηγεί ότι απέκτησε τα παιδιά της, μέσω υιοθεσίας. «Ανέφερα στο τελευταίο μου βίντεο ότι πήγα να ψωνίσω ρούχα για τα παιδιά μου και πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν ότι έχω παιδιά, δεδομένου ότι έκανα μήνυση στους γονείς μου επειδή με γέννησαν χωρίς την άδειά μου», ξεκινάει, υποστηρίζοντας ότι σκοπεύει να «ξεκαθαρίσει» κάποια πράγματα.

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound – Kass Theaz

Ο λόγος που έκανε μήνυση

«Τους έκανα μήνυση, γιατί δεν συναίνεσα στο να είμαι εδώ. Δεν ήξερα πως πρέπει να μεγαλώσω και να βρω δουλειά για να συντηρήσω τον εαυτό μου», αστειεύεται η Theaz.

Διατηρώντας το πρόσωπό της αγέλαστο, προσθέτει: «Και απλά δεν συναίνεσα σε αυτό. Δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου με κανέναν τρόπο πριν γεννηθώ για να δουν αν πραγματικά ήθελα να είμαι εδώ, και γι’ αυτό τους έκανα μήνυση». Στη συνέχεια, η Theaz προτείνει στις έγκυες γυναίκες να προσλάβουν ένα μέντιουμ για να ρωτήσουν το αγέννητο παιδί τους αν «θέλει πραγματικά να είναι εδώ». «Διαφορετικά, θα σας κάνουν μήνυση, γιατί το έχω κάνει αποστολή της ζωής μου να διδάξω στα παιδιά να μηνύουν τους γονείς τους, ώστε να μην χρειάζεται να εργάζονται», επιμένει.

Όσο για το πώς κατέληξε με τα δικά της παιδιά, η Theaz υποστηρίζει ότι η υιοθεσία παιδιών είναι «διαφορετική» από τη γέννησή τους. «Είναι διαφορετικό όταν υιοθετείς, γιατί δεν φταίω εγώ που είναι εδώ. Απλά προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος και να τα βοηθήσω», δηλώνει η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Share: