Τίνα Τέρνερ: Ποιος θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία της

Η Τίνα Τέρνερ έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (24/5) σε ηλικία 83 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Τον περασμένο Δεκέμβριο πέθανε από καρκίνο ο μικρότερος γιος της, Ρόνι, ενώ το 2018 είχε αυτοκτονήσει ο μεγαλύτερος γιος της, Κρεγκ. Δύο απώλειες που κλόνισαν την ήδη εύθραυστη υγεία της “βασίλισσας του Ροκ εν Ρολ”.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της και ξένα μέσα, αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους πως η Τίνα Τέρνερ όλα τα χρόνια της λαμπρής της καριέρας, είχε καταφέρει να αποκτήσει μία μεγάλη περιουσία που αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τέρνερ είχε ορίσει τους κληρονόμους της και φημολογείται ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της κληρονομήσει ο σύζυγός της, Έργουιν Μπαχ, με τον οποίο ήταν μαζί 27 χρόνια ενώ παντρεύτηκαν μόλις το 2013.

Εκτός από τα δύο βιολογικά παιδιά της, η Τίνα Τέρνερ είχε ακόμα δύο παιδιά, τα οποία είχε υιοθετήσει, από τον πρώτο γάμο του πρώην συζύγου της, Άικ Τέρνερ. Οι σχέσεις τους ωστόσο, δεν ήταν καλές, αφού ο γιος της, Ike Jr, είχε δηλώσει πως είχαν να επικοινωνήσουν 20 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Share: