Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Συγκλονίζουν τα λόγια του για τον Μπρους Γουίλις

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι καλός φίλος με τον Μπρους Γουίλις και δύο από τους μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ταινίες δράσης. Μάλιστα στο παρελθόν υπήρξαν και συνέταιροι, καθώς οι δυο τους και μαζί με τον Σιλβέστερ Σταλόνε είχαν δημιουργήσει τα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, «Planet Hollywood».

Τώρα, σε συνέντευξή του στο CinemaBlend, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή του στο «Expendables», και τη μάχη του με την άνοια. Και τα λόγια του συγκλονίζουν.

“Οι ήρωες δράσης, επανέρχονται”

«Πιστεύω ότι είναι φανταστικός», δήλωσε. «Είναι …τεράστιος, τεράστιος σταρ. Και πιστεύω πως θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο, μεγάλο σταρ και έναν ευγενικό άνθρωπο», ανέφερε αρχικά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Και συνέχισε: «Κατανοώ το ότι ο Γουίλις επέλεξε να αποσυρθεί υπό τις συνθήκες που επικρατούν, όσον αφορά την υγεία του».

«Σε γενικές γραμμές, ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε πραγματικά. Οι ήρωες δράσης, επανέρχονται», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ,η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια αναφέροντας πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί από τότε που διαγνώστηκε με αφασία.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα