Οι 3 άντρες παλαιάς κοπής του ζωδιακού

Τα 3 γνήσια αρσενικά παλαιάς κοπής είναι αυτό που φαντάζονται όλες οι γυναίκες. Πρόκειται για τον άντρα που έχει στυλ, προσέχει τη γυναίκα σε όλα τα επίπεδα και είναι αυτός που θα είναι πάντα εκεί, δεν θα φύγει ποτέ. Ο συνδυασμός της ευγένειας και του σεβασμού είναι αυτό που μαγεύει μία γυναίκα. Τα 3 ζώδια παλαιάς κοπής είναι ο Καρκίνος, ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπαίνει δύσκολα σε μία σχέση, αλλά αν το αποφασίσει, θα το κάνει με όλο του το είναι. Θα προστατεύει και θα δίνει τα πάντα σε μία γυναίκα. Θα είναι ευγενικός και πολύ ερωτικός απέναντί της. Αν αγαπήσει παράλληλα, τότε θα θελήσει να κάνει και οικογένεια για να περάσει όλη του τη ζωή μαζί της. Κάνει θυσίες και πιστεύει στην αιώνια αγάπη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δύσκολα θα το καταλάβει κάποιος. Η βιτρίνα του συντηρητισμού τον κάνει να δείχνει αυστηρός και μονότονος. Αν ο Αιγόκερως ερωτευτεί και αγαπήσει, αλλάζει όψη. Θα εκδηλώσει τον έρωτά του και την αγάπη του αρχικά με δώρα, μετά με λόγια και ύστερα με πράξεις. Η γυναίκα που θα είναι δίπλα του θα είναι βασίλισσα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι άκρως ερωτικός και αγαπησιάρης. Αν ερωτευτεί και αγαπήσει είναι σίγουρο πως θα δεσμευτεί. Είναι ο άντρας που θα σου ανοίξει την πόρτα στο αυτοκίνητο, θα σου τραβήξει την καρέκλα για να κάτσεις και θα γονατίσει για να σου κάνει πρόταση γάμου. Απλά είναι ζηλιάρης και θα πρέπει να συνηθίσεις τις σκηνές ζηλοτυπίας.

Photo cover:pixabay.com/Frauke Riether 

Διαβάστε επίσης:

Share: