Επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής»;

Ο πρόεδρος της Walt Disney Pictures διαβεβαίωσε ότι δεν αποκλείεται μια πιθανή επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Το “Pirates of the Caribbean” επιστρέφει σύντομα. Σε συνέντευξή του στους «New York Times», ο πρόεδρος της Walt Disney Pictures διαβεβαίωσε ότι μια πιθανή επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο έπος δεν αποκλείεται εντελώς. «Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία δέσμευση», λέει ο ίδιος.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ιστορία. Είναι πολύ συναρπαστικό και αποτίει φόρο τιμής σε προηγούμενες ταινίες ενώ προσφέρει παράλληά κάτι εντελώς νέο», είπε ο Σον Μπέιλι στην American Daily .

Πολλά νέα έργα για τον Τζόνι Ντεπ

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχασε τον ρόλο του στους «Πειρατές της Καραϊβικής» το 2018 όταν κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία από την Άμπερ Χερντ. Κατά τη διάρκεια της δίκης , εξήγησε με χιούμορ ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με την Disney «ακόμα και για 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά».
Κερδίζοντας τη δικαστική του μάχη, ο Τζόνι Ντεπ αποκαταστάθηκε στα μάτια μέρους του κοινού. Η Maïwenn τον φιλοξένησε στην ταινία της « Jeanne du Barry », που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο. Ο Ντεπ ετοιμάζει τη δεύτερη ταινία του ως σκηνοθέτης, 25 χρόνια μετά το « The Brave». Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει στο «Modigliani», μια ταινία μεγάλου μήκους αφιερωμένη στα τελευταία χρόνια της ζωής του ζωγράφου.

Δείτε επίσης

Share: