Έλβις Πρίσλεϊ: “Αυτοκτόνησε γιατί φοβόταν μην αποκαλυφθούν οι σχέσεις του με ανήλικες”

Τον Αύγουστο συμπληρώνονται 46 χρόνια από τον θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ και ο μύθος του παραμένει ζωντανός. Αλλά παραμένει κι ένα πεδίο πρόσφορο για να αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες γύρω από τον “Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ”.

Αυτή τη φορά, οι νέες αποκαλύψεις για τον Έλβις προέρχονται από τον θετό αδελφό του, Ντέιβιντ Στάνλεϊ και είναι αδιανόητες.

Όπως αναφέρει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ της Amazon Prime, με τίτλο «Elvis’ Women», το οποίο είναι αφιερωμένο στον «βασιλιά του Ροκ εν Ρολ», ο αδελφός του δεν άντεξε τις «τύψεις» που τον βάραιναν και θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Εκείνα τα φάρμακα που τον σκότωσαν ήταν προσχεδιασμένα εκ των προτέρων. Αγάπη, πληγές, πόνος, έκθεση. Απλά δεν άντεξε άλλο», αναφέρει ο 85χρονος.

Όπως εξηγεί στη σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Amazon τον Μάιο, ο Έλβις «δεν μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή του, καθώς φοβόταν ότι οι σχέσεις που είχε με ανήλικα κορίτσια θα αποκαλυφθούν».

Ο θάνατος του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και φαρμάκων τον Αύγουστο του 1977 δεν ήταν τυχαίος, όπως υποστηρίζει. «Η έλξη του για νεαρά κορίτσια ηλικίας 15-16 ετών, με έκανε να αρρωστήσω», ισχυρίζεται ο αδερφός του.

«Ξέφυγε σε μερικά πράγματα, λόγω των χρημάτων, της περιουσίας, της φήμης, της δύναμης, του χαρίσματός του. Ο Έλβις θα μπορούσε να σου “κλέψει” μέχρι και τις κάλτσες», συμπλήρωσε με μπόλικη δόση κακίας.

Το Page Six που φιλοξενεί το δημοσίευμα, επικοινώνησε με το περιβάλλον του Έλβις Πρίσλεϊ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί για τις δηλώσεις του θετού αδελφού το, αλλά και για το ντοκιμαντέρ που ασχολείται με την ερωτική ζωή του θρύλου της μουσικής.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα