Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την είδαμε ποτέ σε γυμνές σκηνές στο “Sex and the City”

Αν και η “Κάρι Μπράντσο” έζησε στο Sex and the City, Μεγάλους έρωτες, ενώ είχε και αρκετές άτυχες σχέσεις, δεν είδαμε ποτέ την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που την υποδυόταν σε γυμνές σκηνές. Σε αντίθεση με την Κιμ Κατράλ, ως “Σαμάνθα Τζόουνς”.

Και τον λόγο που συνέβη αυτό, αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή The Howard Stern Show του SiriusXM. Όπως εξήγησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερr, αρχικά είχε επιφυλάξεις για να υπογράψει στη σειρά του HBO επειδή ανησυχούσε πως θα έπρεπε να βγάλει τα ρούχα της στην κάμερα.

“Σκέφτηκα ότι το σενάριο ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, και πραγματικά συναρπαστικό, και διαφορετικό, και φρέσκο, και δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο“, εξήγησε αρχικά. Για να προσθέσει: ” Το μόνο πράγμα που είπα ότι με απασχολούσε ήταν ότι απλά δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω γυμνό και υποψιαζόμουν ότι αν δεν ήταν στον πιλότο, θα ήταν μέρος μιας σειράς.”

Σύμφωνα με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο δημιουργός της σειράς Ντάρεν Σταρ καταλάγιασε κάποιες από τις ανησυχίες της. “Είπε: Μην το κάνεις τότε… θα έχουμε άλλους ηθοποιούς, αν νιώθουν άνετα να το κάνουν θα το κάνουν, αλλά εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις.”, αποκάλυψε η 58χρονη ηθοποιός.

“Νομίζω ότι ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκθέσω τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ δεν επέκρινα κάποιον άλλον αν το έκανε, δεν ήταν κάτι σαν ηθική… Ήμουν ντροπαλή.“, παραδέχεται.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα