Νίκος Κούρκουλος και Μαίρη Χρονοπούλου σε νυχτερινή έξοδο στα 60’s (φωτό)

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram βλέπουμε δύο θρυλικούς σταρ του ελληνικού σινεμά, τον Νίκο Κούρκουλο και τη Μαίρη Χρονοπούλου σε μια έξοδο τη δεκαετία του ‘60.

Πρόκειται για δύο ονόματα που σημάδεψαν την εγχώρια υποκριτική σκηνή όσο λίγα. Τους έδενε μια πολύ δυνατή φιλία, η οποία, όταν «έφυγε» από τη ζωή ο αξέχαστος γόης του ελληνικού κινηματογράφου, μετρούσε πάνω από πέντε δεκαετίες.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε «Beautiful people: Η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Νίκος Κούρκουλος συναντούν τον συνθέτη Γιώργο Μουζάκη σε νυχτερινή έξοδο τη δεκαετία του 60: “Δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο θέατρο, είχα δύο τρεις λατρεμένους σαν τα αδέλφια και τον πατέρα που δεν είχα. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς και κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε” είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαίρη Χρονοπούλου, “Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια. Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό. Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει, και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Ήταν τα πάντα για μένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν το τέλειο παιδί”».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα