Ο Τζέιμι Φοξ μιλάει για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του – «Πήγα στο διάολο και γύρισα»

Ο βραβευμένος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε τον Απρίλιο, εξαιτίας μιας άγνωστης «ιατρικής επιπλοκής». Έσπασε τη σιωπή μετά τη νοσηλεία του λέγοντας: «Πήγα στο διάολο και γύρισα»

Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Τζέιμι Φοξ μίλησε τελικά μέσω instagram πριν λίγες ώρες σήμερα. Με μεγάλη συγκίνηση ο ηθοποιός θέλησε να καθησυχάσει και να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους.

Καθησυχαστικά νέα από τον Φοξ. Σήμερα, Σάββατο 22 Ιουλίου, ο ηθοποιός μπήκε στον λογαριασμό του στο Instagram για να μεταδώσει ένα βίντεο. Ένα κλιπ στο οποίο δίνει τα νέα του, και είναι η πρώτη φορά αφού δεν έχει μιλήσει δημόσια μετά από μια «ιατρική επιπλοκή» που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Τζέιμι Φοξ ξεκινά ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τα πολλά μηνύματα υποστήριξής τους, τα οποία τον έχουν βοηθήσει σημαντικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. «Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ», συνεχίζει, εξηγώντας ότι παρέμεινε σιωπηλός τους τελευταίους τρεις μήνες επειδή δεν ήθελε οι θαυμαστές του να τον δουν άρρωστο. «Θέλω να με δείτε να γελάω, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] μια τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με δείτε άρρωστο».

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο ηθοποιός αφιερώνει στη συνέχεια χρόνο για να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα που τον φρόντισε, αλλά και την αδελφή του Deidra Dixon και την κόρη του Corinne, που του έσωσαν τη ζωή. «Δεν μπορώ να σας πω πόσο υπέροχο είναι για την οικογένειά να εμπλέκεται με αυτόν τον τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν μυστικό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν. »


Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να ειπώθηκε για αυτόν, ο 55χρονος Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής δεν έχει σαφώς σοβαρές συνέπειες: «Κάποιοι είπαν ότι ήμουν τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε…τα μάτια λειτουργούν πολύ καλά. Είπαν ότι ήμουν παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος. Αλλά πέρασα… Πήγα στο διάολο και γύρισα. Και ο δρόμος μου προς την ανάκαμψη είχε επίσης λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω», προσθέτει, πριν τελειώσει το βίντεό του με δάκρυα στα μάτια.

Στο βίντεο αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή θαυμαστές και πολλοί celebrities, ξεκινώντας από τους Will Smith, Dwayne Johnson και Justin Timberlake.

Επανέναρξη γυρισμάτων με την Κάμερον Ντίαζ;
Στις 12 Απριλίου, η Corinne, κόρη του Φοξ, ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της είχε «μια ιατρική επιπλοκή» την προηγούμενη μέρα, αλλά ότι είχε φροντιστεί γρήγορα και έλαβε την απαραίτητη φροντίδα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ για τον ρόλο του στο “Ray” (το 2005) που νοσηλεύτηκε σε μια ιατρική μονάδα στη Τζόρτζια, επέστρεψε στο σπίτι ένα μήνα αργότερα . Στις αρχές Ιουλίου, είχε εντοπιστεί σε μια βάρκα κοντά στο Σικάγο .
Νοσηλευόμενος ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων της ταινίας «Back in Action», μαζί με την Κάμερον Ντίαζ, ο Τζέιμι Φοξ θα πρέπει να ξαναρχίσει σύντομα τα γυρίσματα. Μεταξύ της νοσηλείας του ηθοποιού στη μέση των γυρισμάτων και της μεγάλης επιστροφής της Κάμερον Ντίαζ στον κινηματογράφο μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, αυτή τη νέα κωμωδία του Netflix σίγουρα θα την περιμένει το κοινό.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα