Η χειρονομία ενός παιδιού που συγκίνησε τους πυροσβέστες στο μέτωπο της φωτιάς

Εδώ και αρκετές ημέρες η Ελλάδα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, με τους πυροσβέστες να δίνουν τιτάνιες μάχες με τις φωτιές από άκρη σε άκρη της χώρας για την κατάσβεσή τους.

Και οι υπερπροσπάθειες των πυροσβεστών, κάτω από αντίξοες συνθήκες έχουν συγκινήσει τον κόσμο, μαζί κι έναν πιτσιρικά, ο οποίος θέλησε να τους δείξει την ευγνωμοσύνη του που έσβησαν τη φωτιά στην περιοχή του κι εμπράκτως. Έτσι, πήρε το ποδήλατό του και διένυσε μία διαδρομή δύο χιλιομέτρων προκειμένου να πάει κοντά τους και να τους πάει κρύο νερό για να δορσιστούν.

Η κίνηση του είναι απίστευτη και συγκίνησε τους πυροσβέστες. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook, στη σελίδα «Εποχικοί Πυροσβέστες», ο πιτσιρικάς εμφανίστηκε από το πουθενά μέσα στη ζέστη με το ποδήλατό του και είπε στους πυροσβέστες «Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε».

Η ανάρτηση των πυροσβεστών

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Όταν σκάει μύτη μέσα στη ζέστη ένας πιτσιρικάς από το πουθενά, με ντάλα ήλιο, έχοντας κάνει πάνω από δύο χιλιόμετρα διαδρομή με το ποδήλατό του σε δρόμους που δυσκολεύονται ακόμα και 4χ4 να ανέβουν, λέγοντας σου “Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε”, νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα».

«Το ένα δέκατο της εκτίμησης αυτού του παιδιού να εισπράτταμε από την κυβέρνηση δεν θα είχαμε τα χάλια που επικρατούν στον κλάδο μας. Συγγνώμη αν είναι άκυρο απλά ήθελα να το μοιραστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα