Ο Μπομπ Γκέλντοφ για τη Σινέντ Ο’ Κόνορ: «Τα τελευταία μηνύματα που μου έστειλε ήταν γεμάτα θλίψη και απελπισία»

Ο θρυλικός Ιρλανδός μουσικός Μπομπ Γκέλντοφ αποκάλυψε για τη Σινέντ Ο’Κόνορ ότι τα τελευταία μηνύματα που του έστειλε ήταν γεμάτα απελπισία.
«Άλλα μηνύματα γεμάτα απόγνωση, άλλα γεμάτα χαρά, έτσι ήταν και η ίδια» είπε ο Ιρλανδός μουσικός και καλός της φίλος, με τον οποίο μίλησαν και λίγες μέρες πριν η τραγουδίστρια πεθάνει.

Πρώτη στα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως ήταν η είδηση του θανάτου της Σινέντ Ο’ Κόνορ, που πέθανε σε ηλικία 56 ετών, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, την ίδια ώρα που δεν είχε αποκαλυφθεί ο λόγος του θανάτου της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 56χρονη Ιρλανδή είχε επικοινωνία με τον μουσικό Μπομπ Γκέλντοφ, τον άνθρωπο πίσω από την κινηματογραφική μεταφορά του «The Wall» και τις συναυλίες του Live Aid.

Σε δηλώσεις του, ο μουσικός είπε ότι ήταν χρόνια φίλοι και αποκάλυψε ότι συνομίλησε με την Ο’ Κόνορ, λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

«Πολλές, πολλές φορές η Σινέντ ήταν γεμάτη από μια τρομερή μοναξιά και μια τρομερή απελπισία. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Μιλούσαμε μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες. Κάποια από τα κείμενά της ήταν γεμάτα με απόγνωση, απελπισία και θλίψη ενώ κάποια άλλα, ήταν εκστατικά και γεμάτα χαρά. Έτσι ήταν και η ίδια» είπε ο Γκέλντοφ.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα