Μπρους Γουίλις: Ο Κουέντιν Ταραντίνο τον θέλει στην τελευταία του ταινία

Τον τελευταίο κινηματογραφικό ρόλο του Μπρους Γουίλις φαίνεται ότι θέλει να του δώσει Κουέντιν Ταραντίνο.

Παρά το γνωστό και σοβαρό πρόβλημα υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, μια ασυνήθιστη μορφή της νόσου που «προκαλεί προβλήματα στη συμπεριφορά και τη γλώσσα», η Daily Express υποστηρίχει ότι ο Ταραντίνο, ο οποίος ετοιμάζει την δέκατη και τελευταία ταινία του, όπως είπε ο ίδιος, The Movie Critic, θα ήθελε τον Γουίλις για ένα μικρό cameo στην ταινία.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην κλασική πλέον ταινία Pulp Fiction. Αν και ο σκηνοθέτης φέρεται να μην έχει πλησιάσει ακόμα τουλάχιστον την οικογένεια του ηθοποιού για να μοιραστεί μαζί τους την ιδέα του σκοπεύει να σεβαστεί την επιθυμία τους εάν του πουν ότι ο Μπρους Γουίλις δεν είναι σε θέση ώστε να πάρει μέρος στο πρότζεκτ. Αντ’ αυτού μπορεί να εντάξει στο επερχόμενο φιλμ ένα βίντεο με τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του ηθοποιού από προηγούμενες ταινίες του.

Η υγεία του ηθοποιού δυστυχώς επιδεινώνεται

Υπενθυνμίζουμε τον περασμένο Φεβρουάριο, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε πως ο σταρ διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, ενώ πριν περίπου 1,5 χρόνο είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ η ανακοίνωση πως ο ηθοποιός αποσύρεται από την υποκριτική, καθώς έπασχε από αφασία.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Μπρους Γουίλις δίνει αθόρυβα τη δική του μάχη με την ασθένεια, με την οικογένειά του συχνά να ενημερώνει τους πολυάριθμους φαν του για την πορεία της υγείας του. Ωστόσο, τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του, είναι λυπηρά.

Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού, Μαρία Μπράβο – σύμφωνα με το ισπανικό Marca – παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση, το Global Gift Gala και αποκάλυψε πως ο 68χρονος Γουίλις: «Γίνεται όλο και χειρότερα».

«Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, με την Έμμα και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη», φέρεται να δήλωσε.

Ο Μπρους Γουίλις και η Μαρία Μπράβο γνωρίστηκαν στα εγκαίνια του Planet Hollywood, στις αρχές του 2000, και υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια. Παρά τον χωρισμό τους, η Ισπανίδα φιλάνθρωπος μίλησε με γλυκά λόγια για τον ηθοποιό, όταν έμαθε για την κατάσταση της υγείας του. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Δείτε επίσης

Share: