Η νύφη 82 και ο γαμπρός 41 ετών – Το ζευγάρι στην Κρήτη και ο “έρως που χρόνια δεν κοιτά”

Ο “Έρως χρόνια δεν κοιτά” και αυτό βάλθηκε να επιβεβαιώσει ένα ηλικιακά αταίριαστο ζευγάρι στην Κρήτη.

Όπως γράφει το Διαsoste τη Μεσαρά, και αναδημοσίευσε το e-kriti.gr, μία 82χρονη γυναίκα , η Παρασκιώ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωστή, ο οποίος είναι μόλις 41 ετών. Το ζευγάρι είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

“Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου… Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε…Ξέρω , πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο…όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!”, είπε ο 41χρονος άνδρας.

Όσο για την Παρασκιώ , “…Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε . Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα, θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου … Όμως αυτός επέμενε… Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί.”

Και συμπληρώνει η 82ρονη νύφη: “Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο…κι ότι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του…Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά… Είναι καλό παιδί”.

Μάλιστα, το ζευγάρι προχώρησε και στην επισημοποίηση της σχέσης με έναν ανοιχτό αρραβώνα, ενώ ο γαμπρός θέλει στον γάμο τους να καλέσουν 2500 χιλιάδες άτομα!

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα