Ρις Γουίδερσπουν: Αποκαλύφθηκαν οι όροι πίσω από το διαζύγιό της

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έπεσε” πριν λίγο καιρό ο χωρισμός της Ρις Γουίδερσπουν με τον Τζιμ Τοτ. Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του μετά από σχεδόν 12 χρόνια κι ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 10χρονο Τενεσί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, Ρις Γουίδερσπουν και Τζιμ Τοτ θα μοιραστούν από κοινού την κηδεμονία τους γιου τους, καθώς και τα έξοδά του ισάξια. Τα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η γνωστή ιστοσελίδα, αναφέρουν πως οι δύο πρώην σύζυγοι συμφώνησαν να μην πληρώσουν ο ένας στον άλλο διατροφή, αφού και οι δύο έχουν έσοδα άνω των 100.000 δολαρίων ετησίως.

Επιπλέον, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο σχετικό με την ανατροφή του παιδιού, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα «φιλικό διαζύγιο», ενώ στα έγγραφα που κατέθεσαν, αναφέρουν μεταξύ άλλων, πως θα «συντροφοδοτούν ουσιαστικά για τον Τενεσί».

Τέλος, συμφώνησαν να μοιράσουν τα έργα τέχνης, τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη του σπιτιού, όπου διέμεναν, ενώ υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, ώστε οι επιχειρηματικές, αλλά και προσωπικές υποθέσεις του ενός ή του άλλου, να μείνουν ιδιωτικές.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα