Άνγκους Κλάουντ: Η μητέρα του μιλάει για τα αίτια θανάτου του 25χρονου πρωταγωνιστή του «Euphoria»

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Άνγκους Κλάουντ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του έμπορου ναρκωτικών Φεζ στη σειρά «Euphoria» του HBO.

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 25 ετών, στο Όκλαντ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Όκλαντ ανακοινώθηκε ότι υπήρξε κλήση το πρωί της Δευτέρας για «επείγον ιατρικό περιστατικό». Κατά την άφιξη των Αρχών, «ο ασθενής διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός».

Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το Αστυνομικό Τμήμα του Όκλαντ επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα για την αιτία θανάτου του ηθοποιού. Αυτό μέχρι χθες όταν η μητέρα του έκανε μια δημόσια ανάρτηση μιλώντας για τον θάνατό του.

Η Lisa Cloud, η μητέρα του Angus Cloud, μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του ηθοποιού της σειράς «Euphoria», στις 31 Ιουλίου, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Με συγκίνηση μοιράστηκε ένα μεγάλο μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. Επέστρεψε στην τελευταία μέρα που πέρασε με τον γιο της, μια μέρα πριν τον θάνατό του.

«Παρόλο που ο γιος μου ήταν βαθιά λυπημένος για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του από μεσοθηλίωμα, η τελευταία του μέρα ήταν μια ευτυχισμένη ημέρα», ξεκίνησε η Lisa Cloud στον λογαριασμό της στο Facebook. Εξηγεί ότι ο Angus Cloud «αναδιάρθρωνε την κρεβατοκάμαρά του», «είχε την πρόθεση να μείνει για λίγο» στο σπίτι της οικογένειας και ότι ήθελε «να βοηθήσει τις αδερφές του στο κολέγιο» και να στηρίξει τη μητέρα του συναισθηματικά και οικονομικά. «Δεν είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του», έγραψε η μητέρα του.«Όταν φιληθήκαμε, είπαμε πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είπε ότι θα με έβλεπε το επόμενο πρωί. Δεν ξέρω τι έβαλε στο σώμα του μετά από αυτό. Ξέρω μόνο ότι ακούμπησε το κεφάλι του στο γραφείο όπου δούλευε σε έργα τέχνης, αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε», συνέχισε.

«Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι είχε μια τυχαία και τραγική υπερβολική δόση, αλλά είναι απολύτως σαφές ότι δεν είχε σκοπό να φύγει από αυτόν τον κόσμο», πρόσθεσε. Την ώρα του θανάτου του, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, είχαν αναφερθεί σκέψεις αυτοκτονίας και πιθανή υπερβολική δόση .

Ένας τυχαίος θάνατος

«Το τραύμα στο κεφάλι του, που συνέβη πριν από δέκα χρόνια, από θαύμα δεν τον οδήγησε στο θάνατο, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα. Απόλαυσε άλλα δέκα χρόνια γεμάτα δημιουργικότητα και αγάπη», συνέχισε η Lisa Cloud.«Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι ο θάνατός του ήταν σκόπιμος. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι έτσι», κατέληξε η μητέρα του πολλά υποσχόμενου κωμικού ηθοποιού που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.

Δείτε επίσης

Share: