Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση, «Οιδίπους επί Κολωνώ», με τον Δημήτρη Καταλειφό στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ίδια παράσταση παίζει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στον ρόλο του Θησέα.

Μετά το τέλος της παράστασης – που ενθουσίασε το κοινό – η παρουσιάστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με συγκινητικά λόγια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Ο Χρήστος μου-ως Θησέας αυτή την φορά.

Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου, ο δεύτερος μπαμπάς μου, η ωραιότερη αγκαλιά και η πιο ανακουφιστική. Ο Χρήστος μου που από μωρό κάθε φορά που τον βλέπω στην σκηνή, τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Ίσως από τον θαυμασμό, ίσως από την στιβαρότητα του στην σκηνή, ίσως επειδή ακόμα κι όταν δεν μιλάει είναι σαν να φωνάζει, ίσως από το πόσο σοβαρά κάνει αυτή την δουλειά, ίσως από το πόσο το αγαπάει. Ο Χρήστος μου φέτος συναντιέται με τον σπουδαίο Δημήτρη Καταλειφο ο οποίος μεγαλουργεί στην σκηνή με έναν μαγικό τρόπο χωρίς να υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που κάνει, με έναν καταπληκτικό θίασο.

Ο Χρήστος μου φέτος είναι ο Θησέας. Είναι λοιπόν απ’ τις φορές που έχει κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται…καλός, φιλεύσπλαχνος, δίκαιος, προστατευτικός και με μια αγκαλιά για όσους την χρειάζονται. Θησέα, έγινες απ τους αγαπημένους μου θεατρικούς ρόλους επειδή αγκάλιασες τον μπαμπά μου και μεγαλουργήσατε.

Χρήστο μου, είσαι ο πιο αγαπημένος μου Θησέας όλων των εποχών και θα είμαι πάντα η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου. Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για όσα μου διδάσκεις πάνω και κάτω απ’ την σκηνή και τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα περηφάνειας για εσένα.

Υ.Γ 1 : Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα πολλά μηνύματα και βίντεο από την παράσταση-θα τα μεταφέρω στους συντελεστές,υπόσχομαι.
Υ.Γ 2: Ο Οιδίπους επί Κολωνώ, θα περιοδεύσει στην Ελλάδα όλο τον Αύγουστο και λίγο Σεπτέμβρη και θα έρθει και Αθήνα. Θα σας πρότεινα να τρέξετε να το δείτε.
Υ.Γ 3: Να αγαπάμε & να το φωνάζουμε. Ίσως έτσι, σωθεί ο κόσμος.
Υ.Γ 4 : Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, πάντα μια αγκαλιά φωτίζει τον τόπο».

Διαβάστε επίσης

Share: