Η 25χρονη που σταμάτησε να ξυρίζεται, αποκαλύπτει τι απίθανο της συνέβη

Είναι 25 χρόνων και πριν από περίπου 8 μήνες, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το ξυραφάκι και να σταματήσει να ξυρίζεται. Ο λόγος για την Cherry, από την Ουάσιγκτον, η οποία μετά από την απόφασή της να μην ξυρίζεται, είδε τις μετοχές της στα social media να “εκτοξεύονται” και τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται με απίθανους ρυθμούς!

Η 25χρονη όταν έχασε τη δουλειά της στη διάρκεια της πανδημίας, αποφάσισε να στραφεί στο onlyfans και στο TikTok προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα με βίντεο που ανέβαζε. Ωστόσο, στην πορεία συνειδητοποίησε ότι μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα αφήνοντας τις τρίχες του σώματός της να μεγαλώνουν.

@ittybittycherry

DRAFTSZZZZ lol

♬ Area Codes x Lollipop by L BEATS – DJ L BEATS

Έτσι, σταμάτησε το ξύρισμα εδώ και 8 μήνες και άρχισε να δημοσιεύει το περιεχόμενο στη σελίδα της, όπου αμέσως κέρδισε συνδρομητές αλλά και χρήματα, φτάνοντας τις 20.000 και 50.000 δολάρια το μήνα. Η Cherry υποστηρίζει ότι είναι φυσιολογικό να έχεις τρίχες στο σώμα σου και την ίδια στιγμή, βλέπει τους followers της να αυξάνονται.

Πολλοί έσπευσαν στα σχόλια για να επαινέσουν την Cherry λέγοντας ότι τους έδωσε αυτοπεποίθηση να αφήσουν τις τρίχες τους να μακρύνουν. Ένα άτομο έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένη! Ποτέ δεν βρίσκω κορίτσια που έχουν τρίχες στο σώμα όπως εγώ!».

@ittybittycherry Replying to @Jadline Alexandre i take care of my body hair so it doesn’t smell. 🙂 #hairyarmpits #hairygirl #hairy ♬ original sound – Ittybittycherry 🍒

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν σκοπεύει να ξυριστεί σύντομα. «Οι θαυμαστές μου άρχισαν να μου ζητούν να αφήσω μαλλιά παντού. Και όσο μεγάλωναν τα μαλλιά, τόσο μεγάλωνε και ο τραπεζικός μου λογαριασμός» είπε η Cherry.

Διαβάστε επίσης

Share: