Βασίλης Δοσούλας: Η συγκλονιστική ανάρτηση 29 χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα με το ιπτάμενο δελφίνι

Πέρασαν 29 χρόνια από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο μικρός τότε Βασίλης Δοσούλας, ο οποίος έχασε τα δυο του πόδια και το δεξί του χέρι από τους έλικες ιπτάμενου δελφινιού.

Το 10χρονο αγόρι μεγάλωσε και σήμερα 29 χρόνια μετά το ατύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα – μάθημα ζωής.

«Γιορτάζω τη ζωή μου οποτεδήποτε μπορώ μόνος μου ή με ανθρώπους που με αγαπούν. Το ατύχημα με δίδαξε ότι η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη για αυτό ζήσε και εκτίμησε την κάθε στιγμή της!» έγραψε σε story του στο Instagram ο Βασίλης Δοσούλας, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία ξαπλωμένος, όπου διακρίνονται τα πρόσθετα μέλη του.

Το ατύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ο Βασίλης Δοσούλας βρισκόταν τον Αύγουστο του 1994 στο Τολό με τον πατέρα και τον θείο του σε μία βάρκα για ψάρεμα. Κάποια στιγμή καταπάνω τους ερχόταν ένα «ιπτάμενο δελφίνι» με ταχύτητα 32 κόμβων και η σύγκρουση έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι έλικες του υδροπτέρυγου ακρωτηρίασαν τα πόδια και το δεξί χέρι του 10χρονου τότε Βασίλη, το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Δοσούλας είχε περιγράψει: «Θυμάμαι να έρχεται καταπάνω μας το ιπτάμενο δελφίνι και τον πατέρα μου να ωρύεται. Τα υπόλοιπα τα έχει διαγράψει η μνήμη μου. Άλλαξε δρομολόγιο το δελφίνι και πήγαινε προς τα βράχια, στην ξηρά. Δεν υπήρχε σωτηρία. Δεν είχε μειώσει κόμβους, πέρασε ανάμεσα από δύο ψαρόβαρκες και έπεσε πάνω μας. Μετά από εμάς ήταν τα βράχια. Όταν είδαμε να έρχεται καταπάνω μας το δελφίνι, πηδήξαμε στη θάλασσα. Εμένα με βρήκε με το κεφάλι μέσα στο νερό να κρατιέμαι από τη σημαδούρα. Με χτύπησε. Είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι…”.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα