Ντάνιελ Λεβί: Ένας χρόνος από το θάνατό του – Το συγκλονιστικό μήνυμα της γυναίκα του

Για να τιμήσει τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Ντάνιελ Λεβί, η χήρα του Sandrine απέτισε φόρο τιμής σε αυτόν στα κοινωνικά δίκτυα.

Πριν από ένα χρόνο, στις 6 Αυγούστου 2022, ο Λεβί πέθανε μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο. Ο τότε 60χρονος τραγουδιστής άφησε πίσω τη σύζυγό του Sandrine και την κόρη τους Nessyel, που γεννήθηκε τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, για να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της η Sandrine μοιράστηκε λόγια αγάπης και αναμνηστικές φωτογραφίες.

«Το σπίτι μας είναι άθικτο και σας περιμένουμε με ανυπομονησία να ολοκληρώσετε την περιοδεία σας… Τα πιάνα συνεχίζουν να βγαίνουν στον κόσμο και απλά σας περιμένουν να επιστρέψετε για να έχετε απήχηση, οπότε μην ανησυχείτε όλα θα είναι κοντά σύντομα», γράφει ο διευθυντής παραγωγής. «Μόνο μια μικρή λέξη αγάπη της ζωής μου, βιαστείτε να μας ελευθερώσετε στέλνοντας τον Mashiach [μεσσίας στην εβραϊκή Βίβλο], για έναν κόσμο ειρήνης και αγάπης και να επιστρέψετε στο σπίτι μας δίπλα μας. »

Μετά από αυτό το πρώτο μήνυμα στη λεζάντα μιας φωτογραφίας η γυναίκα του μοιράστηκε ένα δεύτερο στιγμιότυπο του Λεβί, γράφοντας: «Σήμερα, αύριο και πάντα…
Η αγάπη είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο. »

Πιάνα εγκαταστάθηκαν στο όνομά του στη Μασσαλία

Εδώ και ένα χρόνο, η Sandrine Aboukrat Levi κρατά ζωντανή τη μνήμη του συζύγου της, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και μέσω φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών. Με τα παιδιά του αείμνηστου συζύγου της, εγκαινίασε συγκεκριμένα έναν μουσικό χώρο Daniel Lévi στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στη Μασσαλία, έναν άλλο στον οίκο ευγηρίας Les Oliviers, ακόμα στη Μασσαλία.

Εκτός από τη σύζυγό του Sandrine και την εγγονή τους Nessyel , ο σταρ των “Δέκα Εντολών” άφησε πίσω του τον γιο του Abel, που γεννήθηκε από μια πρώτη ένωση και επίσης τραγουδιστή , μετά τον Rephaël και τη Rivka, τους οποίους μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Laura. Η κηδεία του τραγουδιστή έγινε την επομένη του θανάτου του, στο νεκροταφείο Saint-Pierre στη Μασσαλία.

Δείτε επίσης

Share: